АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 10 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
142

4 лунен ден

Този ден е добър, ако се заемем със спокойни домашни дейности и тихо си почиваме в семеен кръг.

Това е първият от неблагоприятните дни – смята се за ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения, възможно е да трябва да избирате между доброто и злото, може да поискате да извършите нещо недотам добро.

Затова, десет пъти помислете преди да вземете решение. Да вземете правилно решение ще ви помогне молитва. Противопоказна е групова работа, не бива да се късат цветя, да се отсичат дървета.

Ще успеем отлично да структурираме и организираме нещата, и естествено да достигнем до крайния резултат.

Ще имаме нужните сили и нужния потенциал да приключим всичко, което излиза за решаване. Но най-важното е, че ще имаме и нужното настроение и нагласа за работа.

Прекрасно съчетание на аспекти имаме на небето, които ще ни помогнат с лекота да постигаме всички наши цели, и планове. Ще усещаме хармонично отношение в общуването си с околните.

Много дисциплинирани и отговорни ще се чувстваме, ще успеем да поемем големи задължения и отговорности, но това няма да ни тежи а напротив, ще изпитаме удовлетвореност от свършената си работа.

В сънищата могат да фигурират вашите родители. Това сочи: анализирайте проблемите, наследени от тях и започвайте да ги решавате. Ако сънувате опасност – бъдете особено внимателни.

ЗДРАВЕ

Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Това не се отнася за случаи изискващи спешна помощ!

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 8 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 11 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.