АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 11 АВГУСТ 2017 ГОДИНА

0
1949

19 лунен ден – 0т 22:11 часа на 10 август до 22:41 часа на 11 август

Този лунен ден ни предупреждава, не само за опасността да се омотаем в чужди мрежи, но и за не по-малката опасност да подчиним някой под себе си.

Този магичен ден дава възможност да отличим своите мисли от мислите, натрапени от странични влияния и затова, енергетиката на този ден ни дава възможност за нравстевно пречистване на душата и мислите. В този период, всеки от нас е добре, внимателно да погледне в себе си, да анализира своите мисли и постъпки, да се покае за своята горделивост, лъжа и илюзорни фантазии. Нека се постараем и да си спомним своите негативни идеи, подбудени от някой друг, да прекъснем не само външните, но и мислените контакти с този човек. Също така, трябва да бъдем внимателни с новите идеи и случайните познанства.

В този ден, по принцип, идват много предложения и ако не работим върху себе си, има риск да попаднем в неблагоприятна ситуация.

Петък ще бъде доста активен и силен ден, изпълнен с много енергия. Ще имаме голямото желание за действие, промени и инициативност.

Но аспектите на небето не са много благосклонни, което от своя страна крие някои негативни особености.

Един силен ден, в който ще имаме необходимия хъс и енергия, необходими за важните ни действия. Ентусиазирани, амбицирани, и много независими и инициативни ще се чувстваме.

Сега е моментът за действие, дошъл е неговия миг!

Ще имаме чувството, че можем да свършим всичката работа, която сме оставяли всеки ден на заден план, работата която не ни е била по вкуса, и работата, която ни е била трудна. Голяма сила и голямо желание за действие.

Нали не сте забравили, че на 13 август започва влиянието на Ретроградния Меркурий?!

Уязвима е главата и не бива да се правят операции в част. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят никакви манипулации на ушите.

Добре е за процедури и операции на бъбреците.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 10 АВГУСТ 2017 ГОДИНА
Следваща статияРЕТРОГРАДЕН УРАН – ВРЕМЕ ЗА ВЪТРЕШНИ ПРОМЕНИ!
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.