АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 13 АВГУСТ 2018 ГОДИНА

0
2637

3 лунен ден от 08:42 часа на 13 август до 09:55 часа на 14 август

ПОЗИТИВИ

Време за действия.

Денят е благоприятен за концентрация на енергия за самозащита, физически упражнения и водни практики.
Вътрешната сила на вашия организъм в този ден е много силна.

Постарайте се, днес, освен на работата си, малко внимание да обърнете и на себе си – починете се, разтоварете се с някои любими занимания.

Ще имате енергия за много работа, ще кипите от желание и хъс да свършите всичко днес. Но, по-добре тази енергия я трансформирайте в някакъв спорт, или в някаква голяма и дълга разходка сред.

Добре е да се възползвате от деня, защото той е много подходящ, ако обърнете особено внимание на своето здраве, на здравословните начини на хранене и на  здравословния си начин на живот.

И днес ще бъдем стриктни, строги, педантични към работата си и към хората около нас, както и толкова уверени в себе си. Ще търсим и ще се интересуваме от чуждото мнение. Ще търсим взаимодействие с околния свят.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Пасивността в този ден е противопоказна и даже опасна. Пасивният човек в този ден, най-вероятно ще понесе поражение, а може да получи и травма – както физическа, така и душевна.

И този ден ще го прекараме основно както вчерашния, в рутинни ежедневни, семейни дейности. Отдадени на дома, семейството, в полза и услуги на всички други, но не и на  себе си.

ЗДРАВЕ

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е благоприятно да се правят манипулации и операции на тези органи, ако не е спешно, разбира се.

Добре е за лекуване на кожни проблеми. Денят е подходящ за козметични процедури и подготовка за пластични операции.

Автор: Ивелина Рускова,астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.