АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 17 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
179

11 ЛУНЕН ДЕН – от 14:28 часа на 17 ноември

Най-мощният, в енергетичен план, ден. С енергията в този ден е добре да се внимава.
В човешкият организъм се отключват мощни сили и ако не знаете как да ги управлявате, можете без да искате да направите грешки.

Всичко, което предприемате този ден, да се прави осъзнато. Пристъпвайте към действия, само ако осъзнавате целия процес до края. Задължително условие – действието да се доведе до логичен резултат. 

Денят ще бъде като вчерашния, доста сантиментален, емоционален, объркан на моменти, каращ ни да се чувстваме ненаясно със себе си, и слуващото се около нас. До определени часове ще бъдем подложени на много по-добра енергия и хармонични аспекти. След това, обаче, възможно е да получим спад на енергията, ще имаме трудности, вътрешни противоречия и терзания, които ще доведат до голямата ни неудовлетвореност. Възможно е да сме потиснати, затруднени и ограничени. Ще се наложи да се сблъскате с много прегради, с които ще трябва да се борите за да ги преодолявате.

Днес настъпва Ретроградния Меркурий, спокойно, не изпадайте в паника, а се възползвайте просто от периода ! Повече за него ето ТУК!

Да не се правят операции на сетивните органи, на черния дроб и краката.

Може да се правят операции на органите в коремната кухина (черва, апендикс).

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

 

 

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 16 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияМЕРКУРИЙ ВЕЧЕ Е РЕТРОГРАДЕН! КАКВО ПРЕДСТОИ?
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.