АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 18 АПРИЛ 2017 ГОДИНА

0
2954

22 лунен ден от 01:46 часа на 18 април до 02:30 часа на 19 април

Денят е свързан с непоклатимост, устойчивост, със знанията и книгите. Това е период на мъдрост, получаване на трайно знание. Всички знания се получават лесно и също толкова лесно се усвояват. Ден за постигане на цели.

В този ден се изисква пълно съсредоточаване върху най-важния за нас проблем и търсене на необходимите източници на знания за неговото решение.

В този магически ден са особено силни умствените способности на човека и неговата интуиция. Ние можем да научим нови неща за себе си и за света. На нас може да ни се открие тайно знание, могат да ни дойдат в главата нови идеи и свежи оригинални решения на проблемите ни.

Очаква ни много деен и активен ден, ще имаме голяма енергия да свършим доста неща накуп. Ще се справим с всичките си ангажименти, които сме решили да свършим днес и то много успешно. Така че, каквото досега не сме успели да осъществим, днес е идеалния момент за действие. Денят ще ни даде огромни сили и всичко ще завърши повече от добре.

Освен голямата енергетика, напълно е възможно, в определени моменти на деня да бъдем малко по-избухливи и конфликтни, както и да усетим и другата страна на тази голяма енергия.

Сънищата донасят нови знания и информация за решаването на проблемите. Нека да се отнасяме внимателно към тях, те ще ни помогнат да се променим към по-добро, ако са правилно изтълкувани.

Уязвими са костите, ставите, сухожилията, кожата и кръвоносната система. Увеличава се вероятността от счупвания. Да се избягват операциите на зъбите. Добре се повлиява лечението на гастрит, язва и всички други операции на стомаха.

С много Любов от:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияКЛАСИЧЕСКИЯТ КОЗУНАК – СИМВОЛ И КУЛИНАРНО ТВОРЕНИЕ (РЕЦЕПТА)
Следваща статияЗА СИЛАТА НА ВЯРАТА И КОЛКО СТРУВА ЕДНО ЧУДО
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.