АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 18 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
191

12 ЛУНЕН ДЕН ОТ 14:55 ЧАСА НА 2018  ДО 15:22 ЧАСА НА 19 НОЕМВРИ

Ден, в който се включва космическата енергия на любовта, божествените откровения, пречистване на мислите, изпълнение на молитвите, успокоението, победа на мъдростта над ума и чувствата.

В този ден е добре да проявявате милосърдие и състрадание. Енергетиката предполага да вършите добри дела за ближните. Хубаво е да подарявате подаръци, да давате милостиня, да се занимавате с благотворителност, да изпълните нечия молба, да проявявате състрадание към този, който има нужда, и самият да се обърнете с молба. Благоприятно е да сключите брак, който ще се основава на висшата любов.
Това е ден за молитви, уединение, снизхождение и алтруизъм.

Това е един от дните, когато хорските молитви безпрепятствено достигат целта.

Не се карайте – помиряването после ще е много трудно. Не се оплаквайте, не плачете и не се самосъжалявайте: можете да останете в това състояние за дълго време.

Луна без курс от 10:05 до 17:57 часа

  • Не се започва нищо ново, никакво начинание.
  • Не е желателно да се подписват договори, документи
  • Да не се започват никакви важни делови разговори и преговори
  • Да не се сключва брак
  • Избягвайте да пътувате в чужбина
  • Да не се обявява публично намерението за реализиране на проекти

Положително влияние за Луна без курс:

  • Време за разходки с приятели, срещи, но не и делови
  • За ментални и духовни занимания
  • Благоприятно за подаване на данъчни декларации

През този ден да не се пият много течности, уязвима е кожата. Повишава се възможността от алергични прояви. Да се отбягват химичните лекарства, алкохола, наркотиците, да се предпочитат билките. Да се подбира храната да не е развалена.

Да не се правят операции на сетивните органи, на черния дроб и краката. През този ден са уязвими краката затова трябва да се ходи, по малко.

Може да се правят операции на органите в коремната кухина( черва, апендикс).

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияМЕРКУРИЙ ВЕЧЕ Е РЕТРОГРАДЕН! КАКВО ПРЕДСТОИ?
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 19 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.