АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 19 АПРИЛ 2017 ГОДИНА

0
2688

23 лунен ден от 02:30 часа на 19 април до 03:20 часа на 20 април

Това е стресов ден, когато още веднъж се променя посоката на вибрациите на Луната.

Това е много твърд ден, изискващ от нас огромна вътрешна дисциплина и себеотрицание. Опасността се корени в надценяването на своите възможности във виждането на критичните ситуации.

Добре е да не се поддаваме на провокации, на съблазните нито да си посмисляме за отмъщаваме.

Този ден е символ на самопожертването, покаянието, разбирането и опрощението. Опасно е да се гневим !

Този ден трябва да стане период на пост и въздържание, внимателност!

Сряда ще е много организиран ден, през който ще успеем да структурираме своите дейности. Ще бъдем много амбициозни и инициативни през целия ден.

Но денят ще бъде ползвотворен до обедните часове, затова се възползвайте от хубавите аспекти.

След обяд ще се чувстваме наистина свободни, спокойни, много общителни. Ще обърнем внимание на приятелите си и с удоволствие ще се наслаждаваме на тяхната компания. Дошло е времето да им обърнем повече внимание. Ще усетим тяхната подкрепа, любов, разбиране и определено ще имаме нужда от тях, както и от техните емоции. Днес е денят да укрепим своите връзки и отношения с тях.

Наслаждавайте се на този миг, вземете от положителните емоции и чувства с които ни заливат нашите приятели. Имаме нужда от това, нека им се отдадем и да се потопим в морето на сплотеност, любов, и взаимо разбиране.

Прекрасен момент да участваме в някакви колективни мероприятия, конференции, семинари. Всяка интелектуална и творческа дейност ще е много силна и най-важното е, че ще имаме резултати. Благоприятно време за работа с различни видове информационно технически средства.

Сънищата в това лунно денонощие трябва да се тълкуват на 180 градуса.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

С много Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

facebook: @ astroiva – Астрологични консултации

Предишна статияОБЕЗБОЛЯВАНЕ С АКУПРЕСУРА – ТАЙНИТЕ НА ИЗТОЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 АПРИЛ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.