АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 19 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
188

13 лунен ден

Магичен ден.

В това денонощие се случват процеси на подмладяване на организма. Хубаво е да се заемате със себе си: да посетите сауна, да използвате козметични средства, да употребявате повече полезни продукти – те ще се усвоят великолепно.
В този ден е добре да получавате нова информация – да четете книги, позволяващи ни да разберем по-добре себе си и света. Хубаво е да се започва нов цикъл на обучение. Периодът е добър за контакти в група, учение.

Могат да се проявят стари проблеми – отнесете се спокойно към това, опитайте се да не се нервирате, а да ги изгладите или, ако е възможно, да ги разрешите. Ако решите проблемите, ще получите нови сили за нов живот.

Денят ще ви помогне да се освободите лесно от бремето на миналото, ако то ви притиска и ви пречи да живеете. Това е ден за натрупване на информация. Не трябва да сте пасивни в този ден.

Днес ще се съвземете след период на интровертност и задълбоченост. Ще усетите голям прилив на енергия, сили и активност. Но, внимателно преценявайте всяка една ситуация в която попадате, действайте разумно и предпазливо. Запазвайте вътрешно спокойствие и не бързайте да вземате решения. Не действайте импулсивно и бързо, премисляйте всяка една ситуация.

През този ден е уязвима главата и не бива да се прави операции на главата и лицето. Да не се вадят зъби , да не се подстригва косата. Добре е за процедури на бъбреците.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 18 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.