АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 2 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
189

25 лунен ден

Този лунен ден дава възможност за познаване на мъдростта на земния живот, не за сметка на външната проява на силите, а за сметка на работата, вътре, в себе си.
Днес ще чуваме, особено добре, вътрешния си глас, като едно от най-важното условие за неговото разбиране, е твърдата вяра в постоянната еволюция на душата, в своето предназначение в земния живот.

Можете да се заемете с лечебно гладуване, да повишавате своята духовност. В този ден всички хора трябва да се чистят от шлаки – духовни и физически.

Петък е благоприятен за всякаква детайлна работа, която изисква по-обстоен анализ и подход. Ако се заемете сериозно с всяка една дейност, тя ще ви донесе съответните резултати. Успешни ще бъдат всякакви финансови и брокерски услуги. Денят ще ни даде прекрасна възможност в търговската и посредническата дейност. Каквото и да решите да правите днес, ще ви донесе успех и развитие след време.

Днес ще станем по-сериозни, логични, концентрирани и много взискателни към себе си и към всички около нас. Ще успеем да виждаме всичко в най-малките му детайли и ще се стремим към перфекционизъм в действията си. Всяко нещо ще минава под микроскоп от нас.

Много е подходящо, ако имаме работа с документи, с учреждения, да се заемем с тяхното осъществяване и обработване.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияAСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 1 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияТРИТЕ ВРАТИ НА МЪДРОСТТА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.