АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 АПРИЛ 2017 ГОДИНА

0
3020

24 лунен ден от 03:20 часа до 03:50 часа на 21 април

Ден за пробуждане и преобразуване!

Може да придобием огромна сила. В този ден е хубаво да се постави фундамента на нови, големи дела, както и да се да се започне с осъществяването на глобални и дългосрочни проекти.

Трябват големи физически натоварвания или специални физически упражнения.

Апатията, чувството за безизходност проявени днес, се приемат за неуважение към природните сили или признак, че не можем да се разпоредим с тях.

Благоприятен е денят за пробуждане и трансформация на сексуална енергия, един от най-добрите за зачеване.

Този ден да се използва активно за укрепване на собственото здраве иповишаване на духовното ниво.

Прекрасен момент да участваме в някакви колективни мероприятия, конференци и семинари. Всяка интелектуална и творческа дейност ще е много силна и най-важното е, че ще имаме резултати. Благоприятно време за работа с различни видове информационно-технически средства.

Вече сме много по-спокойни и непринудени във всяка една наша дейност. Чувстваме голямо облекчение от отминалите  дни. Ще имаме нужда и ще искаме да си доставим някое друго развлечение, да се разходим и побъбрим с приятели, да посетим  изложба, театър или кино.

Ще сме настроени положително, ще имаме нужда от някои кардинални промени и ще се стремим към тях. И това ще окаже благотворно влияние върху целия ни организъм. Много нестандартно поведение ще ни обземе, като дори някой от нас могат да станат екстравагантни и провокативни.

Сънища – Ако сънищата са приятни – това е добре, ако са неприятни, нашата сексуална енергия е потисната.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

С много Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 19 АПРИЛ 2017 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 21 АПРИЛ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.