АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
227

14 лунен ден

Не изпускайте този ден: той е изключителен за началото на всяко начинание. Всичко, започнато в този ден, се увенчава с успех. Следващият такъв шанс ще дойде след месец.
Полезна е работата със свещени текстове. Получавате интересно знание и се отваря третото око. Полезна е всяка физическа работа.

В този ден често ви навестяват скръб, мъка, печал или меланхолия. Пропъждайте ги и се захващайте с работа. Ако мъката не отстъпва – организирайте си голямо физическо натоварване.

Въпреки всички тези аспекти на небето, днес ще чувствате в себе си голяма сила и мощ. Ще усещате голям прилив енергия, която ще блика с пълна сила от вас. Ще искате да покорите света.

Имате нужните качества и нужната мотивация, но нека да оставите действията за някой друг ден през седмицата.

Ще сме под влиянието на непредвидима енергия, която ще идва и ще си отива бързо и лесно. Всички наши действия ще бъдат повлияни, именно от нея. Събитията ще са неочаквани за нас, ще сме изненадани от всичко, което се случва, най-вече в дома, в семейството ни, с родители, деца, с любимия до нас. Емоциите ни ще са силни, бурни, ще имаме преживявания в личен план, които могат да ни разтърсят.

Когато се събудите, не скачайте веднага от леглото, а си спомнете какво сънувахте. Анализирайте съня си – той е важен.

През този ден е уязвима главата и не бива да се прави операции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата. Добре е за процедури на бъбреците.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 19 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияAСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 21 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.