АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА

0
2901

2 лунен ден от 08:05 часа на 20 октомври до 09:05 часа на 21 октомври

Ако ви е присъщо скъперничество, то ще се прояви в този ден. Да не се яде всичко подред. Ако нещо много ви се иска, не си отказвайте. Доверете се на своето чувство, което няма да ви подведе и така ще определите лесно, коя храна е полезна и коя е вредна за вас. Това важи не само за храните, но и за хората.

Да се избягват конфликти и бурни емоции.  Това е ден за физически упражнения и получаване на информация.

Много благоприятен за научни изследвания, размишления, открития. Хубаво е за пътувания, командировки. Но във всичко да се проследява разумност и щедрост. 

Възможно е да усетим неудовлетворение, да бъдем засегнати от нечие мнение, и позиция, спрямо нас. И това ще ни накара да се почувстваме наранени и обидени, което от своя страна ще ни провокира да променим своята гледна точка. Възможно е да се появи силна емоционална и психическа неустойчивост, както и вътрешно неразположение и напрежение. Не вземайте решения, не бързайте с действията, думите и преценките си.

Темите, които ще са актуални днес ще бъдат свързани с финанси, здраве, секс, зачатие.

Съдбата и пространството ни дава прекрасни и благоприятни възможности да решим проблемите си, както и да извлечем полза и резултати от тях.

Денят ще бъде изключително благоприятен и много продуктивен и още от сутринта вещае големи възможности и перспективи. Ще имате щастието да се насладите на положителен ден, който ще даде впоследствие своите плодове.

Уязвими са половите органи, възможно е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се правят операции на дебело черво и полови органи, ако не е наложително.

С много Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 19 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА
Следваща статияНОВОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ – ЗНАКА НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА И ЛЮБОВТА!
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.