АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 21 АПРИЛ 2017 ГОДИНА

0
2413

25 ЛУНЕН ДЕН от 03:50 часа на 21 април до 04:25 часа на 22 април

Този лунен ден ни дава възможност за познаване мъдростта на живота, въз основа на работата, вътре, в себе си и най-вече, чрез своето осъзнаване.

Всеки човек има свой вътрешен глас – така  в този  25 лунен ден той се чува особено добре. Най-важното условие за неговото разбиране е твърдата и непоклатима вяра.

Можем да се заемем с лечебно гладуване. В този ден е добре да се чистим от шлаки – духовни и физически.

Денят ще бъде ефективен и ползотворен, като ще усетим голям прилив на сили и енергия, ще има динамика и на моменти ще усещаме различни и неочаквани емоции. Възможно е, от време на време да бъдем малко по-напрегнати и нервни.

В любовен аспект, в личните ни отношения, на вътрешен план може да назрее  някакво силно, потиснато чувство и емоция, която да търсим по един или друг начин как да излезе от нас. И затова, днес е възможно да бъдем поставени на кръстопът и да вземаме важни решения, свързани с взаимоотношенията си.

Трябва да бъдем внимателни и да действаме разумно и предпазливо, защото денят ще повиши енергетиката около нас, и ще увеличи напрежението и конфликтността, в дадени ситуации. Може да реагираме нестандартно, да станем прекалено независими и шокиращи със своето поведение, особено в определени ситуации.

Сънища: Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че ние не напълно изпълняваме своята мисия, а в този живот ни е дадено и разрешено повече, отколкото ние правим. Сън, веднага след полунощ може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

С много Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 АПРИЛ 2017 ГОДИНА
Следваща статияЗОДИЯ ТЕЛЕЦ – ТЪРПЕЛИВИ, ПОСТОЯННИ, НО И ИНАТЛИВИ
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.