АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 22 АПРИЛ 2017 ГОДИНА

0
2844

26 лунен ден от 04:25 часа на 22 април до 05:00 часа на 23 април

Денят е символ на мъдрост, но мъдрост, която не ни донася полза, а ни провокира да се ласкаем от собствените си постижения.

Много опасен ден.

Трябва да сме максимално внимателни при общуването с други хора. Не трябва да се  суетим и да не проявяваме горделивост. Ако е възможно, препоръчително е, напълно да се откажем от активна дейност. Препоръчва се почивка и пост.

Не е добре да се предприема нищо ново, тъй като започнатите нови неща ще потънат в блатото на илюзиите, на бита и ще това ще донесе само загуби и ущърб.

В този ден се губи от енергията в разговоори, затова нека бъдем внимателни към това кой ни хвали, кой ни кара да се лъжем в себе си и ни отговаря с взаимно ласкателство.

Не бива да се суетим и да говорим празни приказки.

Денят ще започне с много дълбоки чувства, голяма мекота, топлина, съчувствие и нежност. Ще сте подвластни на много чувства и емоции, от силни по-силни. Трудно ще ни разберат.

Силна интуиция, ранимост, жертвеност, това ще са чертите на характера ни днес. Целият ден ще е пълен с преживявания и вълнения. Ще сме под влиянието на приятна атмосфера, в която, на моменти, можем да очакваме напрежение, да сме по-избухливи и по-нервни, от обикновено.

От друга страна, денят може да ни даде своите добри възможности и плодотворни резултати. Много силен и положителен ден ни очаква.

През този ден да не се пият много течности, уязвима е кожата. Повишава се възможността от алергични прояви.

Да не се правят операции на сетивните органи, на черния дроб и краката.

Може да се правят операции на органите в коремната кухина (черва, апендикс).

Сънища: В това лунно денонощие сънищата показват колко е голяма нашата самовлюбеност. Ако се виждаме преуспяващи и всесилни, значи е време трезво да  оценим себе си. Ако се видим насън бедни и нещастни – добре е веднага да си вдигнем самооценката и да се проявим любов и уважение към себе си.

С много Любов от:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияРЕТРОГРАДЕН ПЛУТОН – СИЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ!
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 23 АПРИЛ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.