АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 22 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА

0
2360

4 лунен ден от 10:05 часа на 22 октомври до 11:03 часа на 23 октомври

Този ден е добър за уединение!  

Добре е да се заемем със спокойни, домашни дейности и тихо да си почиваме в семеен кръг. Това е първият от неблагоприятните дни – смята се за ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения, възможно е да трябва да избираме между доброто и злото, може да поискаме да извършим нещо, не дотам добро. Затова, десет пъти да помислим преди да вземем решение. Да вземем правилно решение ще ни помогне молитвата.

Денят ще бъде изключително благоприятен и продуктивен, особено след 15 часа. Енергетиката вещае големи възможности и перспективи. Ще имаме щастието да се насладим на положителен ден, в който е добре да посеем семената на бъдещите си начинания.

Ще се насладим на успеха, който ще ни съпътства, особено следобяд. Денят ще се характеризира с голяма активност и динамика, което ще ни окаже положително въздействие – ще усещаме голям прилив на активност, сила, бързина и тонус. Ще ни се предостави достатъчно време и възможност, да свършим заплануваните задачи и то успешно.

Също така, ще ни се предоставят големи възможности и перспективи за развитие на бъдещите ни планове и цели. Ще бъдем целеустремени и заредени с голям оптимизъм и плам за постигането на своите желания. Всичко през днешния ден ще става неочаквано, бързо и рязко.

Неделя е много благоприятен за осъществяване на всякакви пътувания, независимо какви са те – бизнес или лични. Идеален момент, ако трябва да се заемем с някакъв вид обучение. Прекрасно време да общуваме с приятели и да се разходим сред природата.

След напрегнатите дни, най-накрая ни се предоставя ден, в който да се насладим на щастливите моменти в живота ни. Ще виждаме нещата около нас в друга светлина- чисти, светли и позитивни. Ще лъха голям оптимизъм, ще се насочим към бъдещето си, към нашите мечти и планове. Ще имаме желание за промяна, желание за развитие, за разширение – устремени към бъдещето.

Ще имаме огромен потенциал и сила да завършим някои свои начинания, които сме отлагали.

Ще бъдем озарени от творчески идеи, мисли и чувства.

В сънищата могат да фигурират нашите родители. Ако се случи това, анализирайте проблемите, наследени от тях и предприемете действия за тяхното решение. Ако сънувате опасност – бъдете особено внимателни.

Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Това не се отнася за случаи изискващи спешна помощ.

Подходящ ден е за лечение на белите дробове, както и за дихателни упражнения.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 21 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 23 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.