АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 22 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА

0
198

14 лунен ден от 17:27 часа на 21 октомври до 17:54 часа на 22 октомври

Не изпускайте този ден: той е изключителен за началото на всяко начинание. Всичко, започнато в този ден се увенчава с успех. Следващият такъв шанс ще дойде след месец.
Полезна е работата със свещени текстове. Полезна е всяка физическа работа.

Не трябва да се претоварва зрението.

В този ден често ви навестяват скръб, мъка, печал или меланхолия. Пропъждайте ги и се захващайте с работа. Ако мъката не отстъпва – организирайте си голямо физическо натоварване.

Денят ще ни даде възможност за по-голяма хармония, и позитивни емоции и чувства. Ще имаме възможност тотално да приключим със старите и ненужни неща, и да ги премахнем от своя живот.

Определено денят ще ни даде положителни моменти и енергия. Много от нас ще преминат през големи кардинални промени, които ще донесат след себе си надграждащи ситуации.

Ще търсите любовта, красотата и хармонията. Ще покажете колко сте силни, дейни и активни в действията си и в преследването на целите си.

Не забравяйте, че денят е Вълшебен! Пълнолуние е все пак!

Не забравяйте, че този ден може да постави във вашия живот един нов цикъл, независимо от това дали вие го искате или не. Затова, ако от вас се изискват определени допълнителни сили, воля и труд – приемете нещата в своите ръце, и не се противопоставяйте на новата промяна. Възможно е, доста трудно и тежко, в дадените моменти от съдбата, но знайте че всяка промяна носи след себе си градивност и положителни резултати.

Пълнолунието е много сложен  и напрегнат момент, който може да бъде и много непредсказуем. Може да се случат прекалено много непланирани и внезапни ситуации, които ще ни изненадат приятно или не.

Общо казано бъдете готови и подготвени за тези промени, които ще настъпят и не се страхувайте. Тези промени ще поставят началото на един нов цикъл.

Уязвима е главата и не бива да се правят операции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата, да не се правят никакви манипулации на ушите.

Добре е за процедури и операции на бъбреците.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 21 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 23 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.