АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 24 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА

0
2387

6 лунен ден от 11:57 часа на 24 октомври до 12:49 часа на 25 октомври

Денят е свързан с космическата енергия, идеята за благодат, любов, прошка, както и менталната и вербална работа.

Ден за уединение и смирение! Спокойно да си действаме с ежедневните си дела, при това, в никакъв случай да не се оплакваме от живота, обстоятелствата или своите близки. Не е време за каквото и да е недоволство – от себе си и от останалите.

През 6-то лунно денонощие се изостря силно интуицията, може да прозрем нещо, което преди не сте дооценявали или не сте разбирали. 

Очаква ни един прекрасен ден. Много положителен и успешен! Ще се чувстваме заредени с оптимистично настроение и ще имаме възможност да изживеем много приятни емоции.

Днес очаквайте да бъдете доста активни, устремени към нови планове и цели.

Позитивни мисли и чувства ще имаме през по-голямата част от деня. Ще имаме голям стремеж към развитие, към новото, а и съдбата ще ни предостави големи възможности и перспективи.

Възможно е, от време на време да изпитваме затрудния.

Ще имаме възможност да се сблъскаме с много задържани емоции, въпроси и грижи, които ще изискват бързото им разрешаване.

Нека не се притесняваме, ако денят ни изненада с някои проблеми, те са обичайни за такъв интензивен ден и ще имаме възможността да ги решим.

Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб и жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Това не се отнася за случаи изискващи спешна помощ!

Денят е подходящ за лечение на белите дробове, както и за дихателни упражнения и гладуване.

С много Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 23 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 25 ОКТОМВРИ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.