АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 25 ОКТОMВРИ 2018 ГОДИНА

0
212

17 лунен ден от 18:50 часа на 24 октомври до 19:21 часа на 25 октомври

В това лунно денонощие околната действителност ще бъде като огледало, показващо истинската ви същност. Всичко неприятно, което кажат за вас ще бъде истина и затова, не се сърдете, а се замислете как да се избавите от недостатъците. Ако кажат хубави неща – радвайте се, защото те също са истина.

Този ден е пасивен, но има опасност да се поддадете на чуждо влияние и да започнете да подражавате на някого, поради което се опитайте да запазите трезвост на ума и обективно да оценявате себе си и околните. Не се поддавайте на илюзии, низки инстинкти и тъмни мисли. С други думи, като в огледало ще ви се покаже какво сте заслужили.

Не е желателно да ядете месна храна – по-добре орехи, повече растителни масла.

Ще пожелаем да си подсигурим комфорт, удоволствия, и спокойствие.

Вече няма да бъдем толкова бързи, сприхави и спонтанни. Всичко ще го премисляме бавно и няма да вземаме импулсивни решения. Това обаче ще е в наш плюс.

Денят може да ви даде много нови идеи и планове за бъдещето, изключително нестандартни и иновативни, които в бъдеще ще ви бъдат много полезни и ще дадат своя резултат.

Въпреки всички тези аспекти на небето, ще чувствате в себе си голяма сила и мощ. Ще усещате голям прилив на енергия, която ще блика с пълна сила от вас.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е препоръчително да се правят операции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни продукти, и затова е добре да сме внимателни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 24 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 26 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.