АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 28 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
1542

19 лунен ден от 20:50 часа на 27 септември до 21:21 часа на 28 септември

Този ден ви предупреждава, не само за опасността да се омотаете в чужди мрежи, но и за не по-малката опасност да се опитате да подчините други хора.

Този магичен ден дава възможност да отличите своите мисли от мислите, натрапени от странични влияния и затова енергетиката на този ден ви дава възможност за нравствено пречистване на душата и мислите. В този период всеки човек трябва да внимателно да погледне в себе си, да анализира своите мисли и постъпки, да се покае за своята горделивост, лъжа и илюзорни фантазии. Постарайте се да си спомните своите негативни идеи, подсказани ви от някого и да прекъснете не само външните, но и мислените контакти с този човек. Бъдете внимателни с новите идеи и случайните познанства.

В този ден идват много предложения и ако не работите върху себе си, има риск да попаднете в неблагоприятна ситуация. Почистете апартамента си, обходете го по ъглите със свещ (или лампада).

При всички положения трябва да почистите себе си и мястото, където живеете.

Не трябва да проявявате горделивост, злоба, завист. Да не лъжете. Не давайте заеми и не връщайте заеми.

В същото време, този ден ще ни предостави мека,топла, приятна и положителна енергия. Всяка ваша дейност ще върви плавно и ползотворно, а вие ще имате потенциала, възможността и силата да сътворите най-смелите си планове и мечти.

Въпреки това, имайте предвид, че може да имате някои непредвидими и неочаквани събития, които  може да ви накарат да се чувствате нестабилни и несигурни в себе си. Не преживявайте дълбоко всичко ставащо, не си мислете, че можете да задоволите очакванията на всички. Бъдете с нужното самочувствие и се радвайте на своите възможности, които имате.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е препоръчително да се правят операции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни продукти, и затова, трябва да сме внимателни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 27 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияХИПНОЗА НАПРЕД ВЪВ ВРЕМЕТО – ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ НИ РАЗКРИВА СМИСЪЛА НА ПРЕРАЖДАНЕТО
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.