АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 29 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА

0
271

21 лунен ден от 20:25 часа на 28 октомври до 21:21 часа на 29 октомври

Това е период на неукротимо движение напред и нагоре.

Ден за храброст и безстрашие, на доброволни жертви, отказ от собственост, революционни преустройства, упорито движение към целта, умение да се триумфира. Това е време за рекорди и подвизи.

Активен и творчески ден. Хубаво е да се правят физически упражнения, да се прекарва време на чист въздух. В този ден трябва да сме честни и справедливи, дори в дребните неща. Всички хора трябва да са активни, да се обединяват, полезни са груповите занимания, масовите действия, събрания и митинги; добри резултати ще дават колективни обсъждания на проблемите.

Най-опасни са действията, на които ни улавят тъмните сили в този ден – лъжа, ласкателство, подмазвачество, т.е. всичко, което осигурява собствената изгода, за сметка на отказа от принципност, честност и справедливост. Получената, в този ден изгода ще бъде временна, а всяка кражба ще се разкрие, всички негативни действия ще се отразят на вашия авторитет.

Желателно е да излизате на чист въздух, където да се заредите от енергиите на природата – вятър, вода, земя, растения.

На моменти, денят ще бъде отлично време за уединение, самооценка и анализ на определени събития и ситуации в живота ви.

Старайте се да избягвате хора, с които ще се чувствате напрегнати, затормозени и няма да намирате общ език. Колкото и да ви се налага да комуникирате с тях, гледайте да се измъкнете по най-дипломатичния начин.

Денят ще премине с акцент на дома, семейството, комфортната и хубава храна. Ще се стараете да си осигурите всевъзможни удоволствия и гъдели. Ще искате да се поглезите.

Любовните ни отношения ще се засилят и ще усетим всякакви емоции. Ще им отдадем голямо значение и време.

Един прекрасен и емоционален ден, наслаждавайте му се с пълна сила.

Уязвим е стомахът днес, дванайсетопръстника и желателно да не се правят там операции.

Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици.

Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата.

През деня ще почувствате прилив на много чувства и емоции. Ще търсите и ще очаквате да получите ласки, нежност и разбиране от любимите си хора. Ще искате да обърнете внимание повече на семейството си и на любимите си хора. Този ден е прекрасен и затова трябва да се възползвате максимално. Вечерта ще се отдадете изцяло на домашния уют.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 28 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 30 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.