АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 29 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
1831

20 лунен ден от 21:21 часа на 28 септември до 21:58 часа на 29 септември

Много сериозен и интересен ден: време за духовно преобразяване, преодоляване на съмненията, възнасяне, познаване на космическите закони.

Енергетиката на това лунно денонощие ни дава сила за духовен ръст. В този ден е лесно да отхвърлиш всички съмнения, да приемеш накрая важно решение и да извършиш важна постъпка – и по този начин да се изкачиш в развитието си на по-високо ниво. Не се съмнявайте, прескачайте бариерата, която ви се е изпречила – този ден е създаден за победа над себе си.

Този ден е най-добрият за гладуване и за духовно прозрение. Не е желателно да се яде месо. Трябва да преодоляваме своята горделивост, високомерие, недоволство и диктаторски наклонности.

Денят ще започне силно, в духа на общуването и комуникацията. Ако, дотогава, не сте успявали да проведете някой важен разговор или среща, то тези дни ще имате прекрасната възможност. Но имайте си едно наум, че сутринта нещата няма да бъдат така бързи, а ще се изисква повече време и сили от ваша страна. Ще срещате повече препятствия и ограничения по пътя си, но следобед всичко ще тръгне бързо и активно.

Е, дочакахме и един прекрасен ден, изпълнен с много положителни аспекти и показатели. Вече наистина можем да се захванем здраво със своите ангажименти и дейности. Най-накрая един ползотворен ден, през който ще можем да свършим безпроблемно работа си.

Определено ще се почувстваме много удовлетворяващо, защото всичко, което ще правим през деня, ще се получава бързо и лесно.

Луна без курс от 01:37 до 16:27

  • Не се започва нищо ново, никакво начинание.
  • Не е желателно да се подписват договори, документи
  • Да не се започват никакви важни делови разговори и преговори
  • Да не се сключва брак
  • Избягвайте да пътувате в чужбина
  • Да не се обявява публично намерението за реализиране на проекти

Положително влияние за Луна без курс:

  • Време за разходки с приятели, срещи, но не и делови
  • За ментални и духовни занимания

Противопоказни са всички процедури и операции на белите дробове.

Добре е да се вземат лекарства за черния дроб.

Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени помещения.

Добре е за водни процедури или за плуване

Сънища. Тази вечер, преди да заспите, можете да си пожелаете някакъв сън. Случайните сънища не са носители на конкретна информация.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

 

Предишна статияХИПНОЗА НАПРЕД ВЪВ ВРЕМЕТО – ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ НИ РАЗКРИВА СМИСЪЛА НА ПРЕРАЖДАНЕТО
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 30 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.