АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 3 ДЕКЕМВРИ 2016 ГОДИНА

0
2555

5 ЛУНЕН ДЕН – Делови ден, в който е добре да се занимаваме само със собствените си работи, с необходимата концентрация.

Ден, който е подходящ за пътуване.

Добре е човек да не преяжда, но храната, единствено в този ден, се усвоява най-добре.

Ден за пречистване, в който ще бъде прекрасно, ако можем да проявяваме своите чувства и емоции, да намерим цел и смисъл в живота си. Добре е да излеем душата си, дори и чрез сълзи, за да изчистим всичко старо и негативно.

До обедните часове всичко ще е много по-успешно и ползотворно, като това е силната част на деня, след което ще бъдем под влиянието на Луна без курс. А това е един период, през който:

  • Не се започва нищо ново, никакво начинание.
  • Не е желателно да се подписват договори, документи
  • Да не се започват никакви важни делови разговори и преговори
  • Да не се сключва брак
  • Избягвайте да пътувате в чужбина
  • Да не се обявява публично намерението за реализиране на проекти

Положително влияние за Луна без курс:

  • Време за разходки с приятели, срещи, но не и делови
  • За ментални и духовни занимания
  • Благоприятно за подаване на данъчни декларации

Денят може да ни предостави повече събития свързани с любими хора, с партньора ни, именно там може да усетим силни емоции, с различна енергия. Може да бъдем  изненадани, както приятно, така и не чак толкова приятно от човека до нас, което може да ни накара да се замислим върху някои неща от взаимоотношенията ни.

Насладете се на денят, с пълна сила и не обръщайте чак толкова голямо внимание на някои негативни ситуации. Те са само временна част от ежедневието ни, като целта им е да ни дебалансират.

Да не се правят операции, процедури с жлъчния мехур, с обмяната на веществата, с кожата. Костите в този период са уязвими – стават по-крехки. Да не се правят  процедури със зъбите, лечение, вадене, и др.

Начало за закалителни процедури, подходящо време за гладуване и за ограничение в храната. Подходящо време за лечение и операции на стомаха, гастрит, и язва.

С много любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияМАЗНИНИТЕ – ПОЛЕЗНИ ИЛИ ВРЕДНИ?
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 ДЕКЕМВРИ 2016 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.