АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 3 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
155

26 лунен ден

Денят е символ на мъдрост, но мъдрост, която не донася полза на човека, а го провокира да се ласкае от собствените си постижения. Много опасен ден. Трябва да сме максимално внимателни при общуването с други хора.

Не се суетете, не проявявайте щестлавие и горделивост. Ако е възможно, напълно се откажете от активна дейност, препоръчва се почивка и пост и въздържание от сексуални развлечения. Нищо ново да не се предприема – започнатите нови неща ще потънат в блатото на илюзиите и на бита и ще донесат само загуби и ущърб.

В този ден се губят остатъци от енергията в разговоори, затова, бъдете внимателни към това, кой ви хвали, кой ви кара да се лъжете в себе си.

Денят може да ни подстрекава да обърнем по-особено внимание и на собственото си здраве, на начина си на хранене, както и на нашите хигиенни навици.

Ще имаме желание и нужда да бъдем в полза и помощ на всички наши близки, да им окажем своята подкрепа.

Ще забележите, че сте по-мекушави от обикновено, добронамерени, тихи и много по-спокойни. Една приятна вълна на нежни емоции ще ви залее отново и днес. Наслаждавайте ѝ се, но я оставете за втората част на деня.

Уязвим е стомахът днес, дванайсетопръстника и желателно да не се правят там операции.

Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияТРИТЕ ВРАТИ НА МЪДРОСТТА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.