АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 30 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА

0
207

22 лунен ден от 21:24 часа на 29 октомври до 22:26 часа на 30 октомври

Денят е свързан с непоклатимост, устойчивост, световния закон, със знанията, книгите.

Това е период на мъдрост, получаване на трайно знание, наука и занаяти. Всички знания се получават лесно и се усвояват по същия начин. Освен това е ден за постигане на цели от човека, а също за осъзнаване на своите корени.

В този ден се изисква пълно съсредоточаване върху най-важния за вас проблем и търсене на необходимите източници на знания за неговото решение.

В този магически ден са особено силни умствените способности на човека и неговата интуиция. Вие можете да научите нови неща за себе си и за света. На вас може да ви се открие тайно знание, могат да ви дойдат в главата нови идеи и свежи оригинални решения на запуснати проблеми. Решавайте проблемите, постигайте своите цели при помощта на полученото знание. Но помнете, че знанията може да се използват само за благо, иначе ще се обърнат срещу вас. В този ден се препоръчват прогнози за бъдещето. Следва да сте алтруист, да учите другите, да предавате опита си, да подготвят ученици, да проявяват щедрост или просто да трупат знания.

Денят ще го прекараме основно в рутинни, ежедневни и семейни, дейности. Отдадени на дома, семейството, в полза и услуга на всички други, но не и на себе си. Недейте да бъдете толкова критични и взискателни към близките си. Не прекалявайте с вашата точност и прецизност, граничеща с перфекционизъм.

Постарайте се, освен на работата си, малко внимание да обърнете и на себе си, починете се, разтоварете се с някои ваши, любими занимания.

Ще имате енергия за много работа, ще кипите от желание и хъс да свършите всичко днес.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е благоприятно да се правят манипулации и операции на тези органи, ако не е спешно, разбира се.

Добре е за лекуване на кожни проблеми. Денят е подходящ за козметични процедури и подготовка за пластични операции.

Сънищата в този лунен ден донасят нови знания и информация за решаването на проблемите. Отнасяйте се внимателно към тези сънища: те ще ви помогнат да се промените към по-добро, ако са правилно изтълкувани.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 29 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 31 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.