АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 30 ЮНИ 2016 ГОДИНА

0
3341

26-ти ЛУНЕН ДЕН – ден за почивка, въздържание и пост.

Добре е в този ден да се прекъснат лоши контакти.

Да се търси доброто в хората.

Четвъртък е един много ползотворен ден, пълен с много ефективност. Ще усетим като вчера една прекрасна, нежна енергия, която ще бъде в същото време много продуктивна. Ще имаме една силна енергия, която ще е насочим най-вече към взаимните ни отношения. Много трудолюбиви и практични ще бъдем днес, но ще имаме и шанса и късмета да постигнем своите силни цели, които ще ни доведат до дългоочакваните резултати.

От днес вече ще се усеща последния тласък на нашата агресивност и избухливост, помъчете се за последно да преминем към укротяване на агресията, на вътрешното напрежение и раздразнителността. От утре вече ще се чувстваме много по-спокойни, много по-хармонично настроени и ще се настроим за едни по-балансирани отношения.

Денят е подходящ за стабилизиране на нашите доходи и на материалната ни обезпеченост. Ще получим придобивки, които отдавна сме очаквали и сме заслужили.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е препоръчително да се правят операции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни продукти и затова трябва да сме внимателни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храна, качествена и умерено количество. Добро време за зачатие.

Желая Ви да изживеете днешния ден хармонично и щастливо, да се радвате и да оцените всичко около вас, защото то едно голямо вълшебство!

 

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияКАК ДА СЕ ВСЛУШВАМЕ В ДУШАТА СИ И ДА ПОСТИГНЕМ СВОИТЕ ЦЕЛИ
Следваща статияМАГИЧЕСКИТЕ СВОЙСТВА НА КАМЪНИТЕ. ЗА КАКВО И КАК МОГАТ ДА НИ ПОМОГНАТ ТЕ?
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.