АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 31 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА

0
209

23 лунен ден от 22:23 часа на 30 октомври до 23:30 часа на 31 октомври

Това е стресов период, когато още веднъж се променя посоката на вибрациите на Луната. Като учител – това е много твърд ден, изискващ от ученика огромна вътрешна дисциплина и себеотрицание. Опасността се корени в надценяването на своите възможности във виждането на критичните ситуации.

Този ден е символ на самопожертването, покаянието, разбирането и опрощението. Препоръчителна е твърдост в отстояването на избрания път на космическата любов.

Опасно е да се гневим, да преяждаме, не се режат нокти, не е хубаво да се правят операции, не бива да се води седящ начин на живот. Този ден трябва да стане период на пост и въздържание, внимателност, и получаване на нови сили и възможности за целителство. Това е ден за охраняване на дома, в който трябва да се почисти и да се наръси със светена вода, да се пречистят с огъня на свещите праговете, да се прикади с тамян.

Много явно и ярко ще действаме, но нека да внимаваме днес, най-вече в личните и партньорските отношения, за да не настане буря в емоционален план.

Бъдете внимателни във всякакви ситуации свързани с финанси, там може да преживеете някои разочарования!

Ще покажем смелостта си, волята си, по най-силния начин по който можем. С лекота ще действаме и ще изразяваме себе си, своите таланти и умения, без да се притесняваме.

Премахнете скромността си и с хъс, целеустременост и без страх се пуснете в действие. Сега е времето да заявите какво искате от живота, и да го пуснете в пространството.

Днес не бива да се натоварва сърцето. Не бива да се правят операции на гърба. Да се отбягва физическото натоварване.

Добре е за лекуване на кръвоносни съдове, болести на нервната система, както и коленете, ставите.

Да не се правят операции на сърцето, гръбначния стълб. Да не се носят тежести на гръб, да се избягва пренапрежение на мозъка. Да се пестят физически сили.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 30 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияAСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 1 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.