АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
206

27 лунен ден

Ден на Нептун, свързан е с водата и морските пътешествия. В този ден се случва процес на получаване на съкровени знания. Те пазят в себе си паметта за всички предходни лунни дни, за всички етапи на еволюцията на душата, постигнати по-рано. Високоразвитите личности отчетливо усещат духовността на високото Учение. Целият свят им изглежда взаимосвързан.

Добре е да се молим за себе си, както и за благополучието на целия свят.

Препоръчват се медитация, целителство и молитви. Може да се пътешества, да се опознава света, да се садят цветя. Желателно е да си върнете дълговете. Не трябва да се употребява алкохол, да се се изпада в илюзии.

Уязвими са половите органи, възможно е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се правят операции на дебело черво и полови органи, ако естествено, не е наложително.

Да не се правят манипулации на бенки и лъчетерапия.

Организмът е податлив на депресии.

По-добре да не се гледате в огледалото.

Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 3 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 5 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.