АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 МАЙ 2017 ГОДИНА

0
2391

9 лунен ден от 14:00 часа на 4 май до 15:10 часа на 5 май

9 лунен ден, по принцип, си е критичен. Енергетиката на този лунен ден влияе отрицателно на човека. Възможни са тревоги, страхове, мрачни мисли. Трябва да се предпазваме от лъжи и всевъзможни изкушения. В този ден е лесно да се поддадем на илюзии и заблуди.

Възможно е да се проявят някакви съмнения и несигурност. За праведния човек, за този който се е научил да сдържа своите низши инстинкти, не е нужно да се опасява от този ден. Лошото няма да настигне такива хора, а по-скоро ще се върне към тези, които го пожелават на ближния си.

Най-добре е този ден да протече в извършване на спокойна делнична работа. Не се започват нови неща, поне не и до 13 часа, защото ще бъдем под влиянието на Луна без курс.

Препоръки:

  • Не се започва нищо ново, никакво начинание.
  • Не е желателно да се подписват договори, документи
  • Да не се започват никакви важни делови разговори и преговори
  • Да не се сключва брак
  • Избягвайте да пътувате в чужбина
  • Да не се обявява публично намерението за реализиране на проекти
  • По-добре е днес да сдържаме емоциите си

Положително влияние за Луна без курс:

  • Време за разходки с приятели, срещи, но не и делови
  • За ментални и духовни занимания
  • Благоприятно за подаване на данъчни декларации

След 13 часа ще се отдадем само на  рутинни, ежедневни и семейни дейности. Отдадени на дома, семейството, в полза и услуги на всички други, но не и на себе си. Добре е да внимаваме да не бъдем толкова критични и взискателни към близките си, както и да не прекаляваме с нашата точност и прецизност, чак до перфекционизъм.

Ще имате енергия за много работа, ще кипим от желание и хъс да свършим всичко.

Добре е да се възползваме от деня, защото той е много подходящ, ако обърнем особено внимание на своето здраве, на здравословните начини на хранене и на здравословния начин на живот.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е благоприятно да се правят манипулации и операции на тези органи, ако не е спешно, разбира се.

Добре е за лекуване на кожни проблеми. Денят е подходящ за козметични процедури и подготовка за пластични операции.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 3 МАЙ 2017 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 5 МАЙ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.