АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
160

27 лунен ден

Ден на Нептун.

Свързан е с водата и морските пътешествия. В този ден се случва процес на получаване на съкровенни знания. Те пазят в себе си паметта за всички предходни лунни дни, за всички етапи на еволюцията на душата, постигнати по-рано.

Високоразвитите личности отчетливо усещат духовността на високото Учение. Целият свят им изглежда взаимосвързан. В този свят трябва да откриеш дълбочината на себе си и да предадеш това, което знаеш на другите хора.

В този ден трябва да се избавим от собственическите илюзии и да осъзнаем отговорността за всяка своя постъпка. Много са полезни водните процедури. По-добре да не се срещаме с открит огън. Препоръчват се медитация, целителство и молитви.

Неделя ще е много подходящ и плодотворен за делово сътрудничество, за изглаждане на всякакви недоразумения в личните и бизнес отношения, но всичко трябва да стане на база на взаимно разбиране.

В същото време е благоприятен ден  за романтични срещи, както и за бизнес сътрудничество.

Вече няма да бъдем така стриктни, строги, педантични към работата си и към хората около нас, както и толкова уверени в себе си. Ще търсим и ще се интересуваме от чуждото мнение. Ще търсим взаимодействие с околния свят.

Денят ще ни даде много енергия, която няма да има край, дори и след приключването на работния ден.
Денят е доста благосклонен за всичко, което е свързано с изкуство, с красота. Ще искаме и ще се стараем да изглеждаме красиви, особено жените, които в същото време ще бъдат много очарователни и много женствени.

Добре е да наблегнем на леката храна и да увеличим приема на вода.

Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочния мехур и бъбреците. Да не се правят никакви манипулации на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лечение на уши и пластични операции.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 3 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 5 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.