АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 ЮНИ 2018 ГОДИНА

0
1973

20 лунен ден

Много сериозен и интересен ден!

Време за духовно преобразяване, преодоляване на съмненията, възнасяне, познаване на космическите закони. Енергетиката на това лунно денонощие ни дава сила за духовен ръст. В този ден е лесно да отхвърлиш всички съмнения, да приемеш накрая важно решение и да извършиш важна постъпка – и по този начин да се изкачиш в развитието си на по-високо ниво. Не се съмнявайте, прескачайте бариерата, която ви се е изпречила – този ден е създаден за победа над себе си.

Този ден е най-добрият за гладуване и за духовно прозрение. Не е желателно да се яде месо.

Трябва да преодоляваме своята горделивост, високомерие, недоволство и диктаторски наклонности.

Възможно е да се появят ексцентрични, различни, новаторски идеи, които ще сложат началото на един нов етап в живота ви. Споделяйте ги с вашите приятели, защото в тяхно лице ще видите ваши подръжници и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Отдайте се в този ден на вашите приятели, разтоварвайте се взаимно, с вашите любими дейности. Ще си прекарате чудесно, не се съмнявайте изобщо.

От друга страна, денят е с прекалено натоварена и сложна енергетика в сферата на личните взаимоотношения.

Противопоказани са всички операции на ставите, процедури свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 3 ЮНИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 5 ЮНИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.