АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 5 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
214

28 лунен ден

Денят дава възможност да намерим свой собствен път в земния живот и да оценим своите усилия в постигането на земната цел. Благоприятен ден, денят на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение и се случва алхимията на душата. Период на постигане на висшите истини, постигане на духовно съзнание, ден за съзерцание, за отваряне на всички чакри и работа с тях, работа със сънищата (пророческите).

Най-важното в този ден – да се задържим на вълната на приповдигнатото настроение и да се постараем всички мисли и постъпки да бъдат добри.

Трябва да се помни, че натрупаната по време на растящата луна енергия е почти изчерпана и тя не бива да се изразходва за дребни битови проблеми. Денят не е предназначен за особена активност, затова е добре да не се предприемат съдбоносни решения (сключване на брак, промяна на работа, смяна на местоживеене и т.н.)

Благоприятното, в този лунен ден, е да се придобива или продава земя, недвижимост, може да се  заемете със сериозно  преустройство на дома или да се започне капитален ремонт и т.н.

Добре е да се садят полезни растения и да се сеят добри мисли, но не трябва да се секат дървета, да се късат и даже да се подаряват цветя. Много е важно да се пазят очите.

Денят ще даде възможност да се заемем смело с някои свои дейности, и да ги разработим много добре.

Възможно е да бъдем напрегнати и по-чувствителни. Агресията и раздразнението ни ще продължи и днес, затова, бъдете по-внимателни с кого и как разговаряте. Избягвайте алкохола в големи количества. Като по-голямо спокойствие ще почувстваме чак към късните часове на вечерта. Тогава ще излезем от това тягостно състояние и ще придобием позитивно и оптимистично настроение.

Уязвими са половите органи, отделителната ситема, възможно е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се правят операции на дебело черво и полови органи, ако естествено, не е наложително.

Да не с правят манипулации с бенки и лъчетерапия.

Организмът е податлив на депресии.

Добро време за лечение на ендокринната система, гърлото и синусите

Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057

 

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 6 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.