АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 5 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
168

28 лунен ден

Денят дава възможност да намерим свой собствен път в земния живот и да оценим своите усилия в постигането на земната цел. Благоприятен ден, денят на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение. Период на постигане на висшите истини, постигане на духовно съзнание, ден за съзерцание, за отваряне на всички чакри и работа с тях, работа със сънищата (пророческите).

Най-важното в този ден – да се задържим на вълната на приповдигнатото настроение и да се постараем всички мисли и постъпки да бъдат добри.

Трябва да се помни, че натрупаната по време на растящата луна енергия е почти изчерпана и тя не бива да се изразходва бездарно за дребни битови проблеми (караници, ругатни). Денят не е предназначен за особена активност, затова да не се предприемат съдбоносни решения (сключване на брак, промяна на работа, смяна на местоживеене и т.н.)

Благоприятно е да се придобива или продава земя, недвижимост, може да се заемете със сериозно преустройство на дома или да се започне капитален ремонт и т.н.

Добре е да се садят полезни растения и да се сеят добри мисли, но не трябва да се секат дървета, да се късат и даже да се подаряват цветя. Много е важно да се пазят очите.

Денят ще носи в себе си една прекрасна, положителна и ефективна енергия. Денят ще има уникални възможности, Затова, ако имате нещо, което не сте успели да свършите до вчера, то сега ще успеете.

Ще успеете да постигнете желания резултат, защото и нужните ви качества ще бъдат с вас. Така че ще получите стабилността към която се стремите.

Денят ще ви даде много голяма лекота, фриволност и свобода. Ще имате усещане, че всеки момент ще „полетите“. Една различна енергия ще влезе във вас.

Деня ще даде чудесни отношения с нашите лични партньорства. Ще се чувстваме много сигурни, защитени от човека до нас. Той ще ни даде своята опора, здравина и това ще ни помогне да заздравим връзката си. Ще имаме стабилни отношения, които винаги сме търсели.

Добре е за лекуване на кожни проблеми. Денят е подходящ за козметични процедури и подготовка за пластични операции.

Сънищата са пророчески. Именно на сън можете да получите духовно прозрение и да разберете целта на живота си.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 6 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.