АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 6 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
175

29 лунен ден

Луната на небето не се вижда, а натрупаната в нея енергия съвсем се е изчерпала. Това е критичен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал заедно, преди да бъде изгорен от Новолунието.

Трудностите, възникващи през този ден, може да се приемат за благо; тъй като висшите сили не са се отвърнали от вас и показват на външно ниво вашите проблеми.

В този ден не бива напълно да се изолираме от нещата и трябва всичко да се довежда до край, но трябва също и отговорност и постоянна сигурна защита от негативното, противодействие. Трябва да се пази пост, въздържание. Не е благоприятно да започваме нови неща, не ги и планираме.

Добре е преди сън да запалим лампада, свещ, да се прекади дома. Също да се избягват мътна вода, тъмнина и тъмни помещения.

Денят е много благоприятен за осъществяване на всякакви пътувания, независимо какви са те – бизнес или лични. Идеален момент ако трябва да се заемете с някакъв вид обучение Прекрасно време да прекарате с приятел.

Днес ще виждаме нещата около нас в друга светлина – чисти, светли, а не както в предните дни, черни и песимистични. Ще лъха голям оптимизъм, ще се насочим към бъдещето си, към нашите мечти и планове. Ще имаме желание за промяна, желание за развитие, за разширение, устремени към бъдещето.

Сънищата могат да са тежки и неприятни, но са лъжовни.

Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб и жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Но това не се отнася за случаи изискващи спешна помощ.

Подходящ ден е за лечение на белите дробове, и за дихателни упражнения, както и за гладуване.

Ивелина Рускова, астролог

 

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 5 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 7 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.