АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 7 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
95

30 лунен ден

Това лунно денонощие не се случва всеки месец и непременно трябва да се използва. Това е ден за равносметки, ден за опрощение и любов, време за велика мярка и пълна хармония. Хармоничен ден, когато на земята отново тържествуват светлината, доброто и любовта.

Препоръчително е, всеки, внимателно да анализира пътя си и да се опита да свали своите грехове. Трябва да се пречисти, да се обнови за нов живот – да измие всичко старо, да се откаже от всичко ненужно, привнесено, да прости на всички и да пребивава в мир и съгласие със света.

Ден за приемане на духовна инициация и преминаване на друг кръг от развитието. Благодарете на отиващия си месец за уроците и откритията, които ви е донесъл. И с чисто сърце се пригответе да влезете в новия лунен месец. Особено важно е да се обобщават нещата, ако предстои лунно затъмнение.

В този ден следва да се завърши всичко, подхванато в този лунен месец, да се подхващат нови неща не си струва, дори е рано да се строят планове – почакайте до първия лунен ден. Отхвърлете суетата, всичко излишно – радвайте се на живота, съзерцавайте, учете се на красота, подарявайте на хората радост, връщайте дълговете, проявявайки милост. Добре е да пречистите дома си, внасяйки талисмани (подкова).

Препоръчва се да работите с камъни.

Сънищата през това денонощие са правдиви и пророчески. Чрез тях можем да разберем какви грешки сме допускали в течение на месеца.

Новолуние в 18:03 часа, в знака на Скорпион

В астрологията този знак се свързва с трансформация, затова и можем да очакваме, че това Новолуние ще даде възможност за промяна, както на вътрешно, така и на външно равнище. За Скорпионите ще има особено голямо значение, а също така и за противоположния зодиакален знак – Телец.

Подредбата на звездите ни подсказва, че трябва да преосмислим собствената си ценностна система. Ще имаме шанса да превърнем мечтите си в реалност. Много възможности и добри новини могат да очакват почти всички, но най-вече представителите на водните знаци: Рак, Скорпион и Риби.

В любовта, Новолунието може да ни донесе изблици на ревност и силен стремеж за надмощие над любимия човек. Стремежът на Скорпиона към трупане на материално богатство е известен на всички, сега е възможно да се появи желание да се установи контрол над партньора посредством някакъв финансов натиск. Желателно е да се намери баланс между материалното и духовното, защото материализма, като самоцел, не носи радост.

Уязвими са половите органи, възможно е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се правят операции на дебело черво и полови органи, ако не е наложително.

Да не се правят манипулации на бенки и лъчетерапия.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 6 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияНОВОЛУНИЕТО В СКОРПИОН НА 07.11 ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НОВА ТРАНСФОРМАЦИЯ
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.