АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 8 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
149

2 лунен ден

Ако ви е присъщо скъперничество, то ще се прояви в този ден. Да не се яде всичко подред. Ако нещо много ви се иска – не си отказвайте. Доверете се на своето чувство, което няма да ви подведе и така ще определите лесно, коя храна е полезна и коя е вредна за вас. 

Във всичко да се проследява разумност и щедрост. Може да се започнат съответни практики и цикли. Трябва да се проявява разумност и щедрост. 

Най-благоприятният ден за различни важни дейности.

Действайте смело, и ще получите необходимата резултатност. Не забравяйте да обмисляте първо всичко, преди да започнете всяко ваше действие. Защото сега е моментът да вземете своите най-важни решения.
Ще усетите голям прилив на смелост, енергия и концентрация, затова се възползвайте максимално от тези свои положителни качества точно сега.
Всичко, което започнете сега, ще даде своето развитие и успехи след време.

Внимавайте с тези свои емоции, и гледайте да ги контролирате, за да не прераснат в големи конфликти.

Колкото и да искате да направите компромиси именно днес, усилията ви може да не бъдат оправдани. Не се отчайвате и депресирайте, а се концентрирайте и бъдете по бдителни. Без това сте по-подозрителни и мнителни отново и днес, но това може да се окаже и положителна черта.

Уязвими са половите органи, отделителната система, възможно е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се правят операции на дебело черво и полови органи, ако естествено, не е наложително.

Да не се правят манипулации с бенки и лъчетерапия.

Организмът е податлив на депресии.

Добро време за лечение на ендокринната система, гърлото и синусите.

Желая ви никога да не загубвате себе си, и своята истинска същност! Гордейте се със себе си!

Вие сте изключителни, защото всеки от нас е индивидуален и прекрасен, сам по себе си!

С много Любов :

Ивелина Рускова,астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

 

 

 

 

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 9 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 10 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.