АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 9 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА

0
128

3 лунен ден

Време за действия. Пасивността в този ден е противопоказна и даже опасна. Пасивният човек, най-вероятно ще понесе поражение, а може да получи и травма – както физическа, така и душевна.

Денят е благоприятен за концентрация на енергия, физически упражнения и водни практики.
Вътрешната сила на вашия организъм е много силна.

Един прекрасен ден, в който ще можете да свършите всякаква нужна работа с документи, информация, провеждане на важни разговори. Ще имате точна и логична мисъл. Ще съумеете да се справите с всички ваши задължения и поетите ви отговорности, в нужните срокове и отговарящи на необходимите изисквания.

Ще ви се отдаде приятна обстановка на общуване, в която ще се чувствате много леко и приятно.

Петък се очертава да бъде един благоприятен и успешен ден, който ще даде своите резултати рано или късно. Така че, възползвайте се максимално от този прекрасен ден. Съберете своите сили и действайте смело, защото това е един от малкото положителни и ефективни дни за действия.

Денят ще ни даде големи възможности и перспективи за развитие на бъдещите ни планове и цели. Ще бъдем целеустремени и заредени с голям оптимизъм и плам, за постигането на своите желания. Всичко, през днешния ден, ще става неочаквано, бързо и рязко. Както нашите постъпки, така и нашите идеи и мисли ще ни връхлитат ненадейно.

Денят ще ни даде едно чудесно и пъстро настроение, обагрено с много любов, топлина, уют и красота. Много ярко, силно и красиво ще изразяваме своите емоции и чувства. Ще бъдем настроени към едно хармонично и спокойно отношение към любимите си хора.

Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби . Но това не се отнася за случаи изискващи спешна помощ.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияНОВОЛУНИЕТО В СКОРПИОН НА 07.11 ЩЕ ДОВЕДЕ ДО НОВА ТРАНСФОРМАЦИЯ
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 8 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.