Планетата на любовта и красотата – Венера, влиза в знака Везни на 7 август и остава там до 9 септември.

Тази позиция на планетата благоприятства връзките, партньорствата и социалните контакти. Този период ще бъде много благоприятен за любовта и за всички отношения – както съпружеските, така и партньорските.

Това ще бъде време, през което ще сме дружелюбни и общителни, учтивостта и дипломацията ще бъдат важна част от ежедневните взаимодействия с другите хора. Ние ще бъдем вежливи един с друг, в отношенията ще се възцари мир и спокойствие. Дори и при тези, които обичат да спорят, желанието за това ще бъде много по-малко от обичайното.

По принцип отношенията ще се развиват гладко, но не трябва да очакваме задълбочаване на чувствата. По-вероятно е всичко да бъде повърхностно, нали все пак миротворецът Везни не обича да повдига по-остри въпроси по простата причина, че не желае да нарани някого. Компромисът е хубаво нещо, но бъдете внимателни да не загърбите собствените си интереси, за да направите някого другиго щастлив. Бъдете справедливи и към себе си!

В допълнение към създадената хармония в отношенията можем да кажем, че Венера и Везни също така обичат и ценят изкуството и красотата. За това не се учудвайте, ако прекарвате повече време по магазините, търсейки красиви неща или просто да полагате допълнителни усилия, за да изглеждате по-привлекателни. Може да решите да декорирате дома си. Ще се стремите към красивото и хармоничното.

Венера във Везни е благоприятен период за всички зодиакални знаци, но за всеки по своему.

Желая на всеки от сърце да намери своята Любов, винаги да се чувствате обичани и да обичате! Радвайте се на Любовта, радвайте се, че можете да я усетите!

Щастлив е този, който знае, какво е да обичаш и знае, какво е да те обичат!

Наслаждавайте са на Любовта, търсете я и я дарявайте!

Отворете сърцето си, за най-великото нещо – Любовта!

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 12 АВГУСТ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 13 АВГУСТ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.