Слънцето навлиза в зодиакалния знак Телец на 20 април

Зодия Телец е типичният представител на земните знаци. Представителите им са добронамерени, земни, обичащи материалното, но все пак не го поставят като самоцел. Те не са лицемерни и умеят много добре да разбират човешките слабости и грешки. Ако успеете да спечелите доверието им и станете приятели с тях, то това ще бъде за цял живот. Много рядко ще откриете измежду тях жестоки хора или отмъстителни такива.

Телецът обича сигурността и всички видове материални облаги. Те определено ценят парите, както ценят вещите и семейството си, но в никакъв случай не можем да кажем за тях, че са скъперници. Тя се впечатляват винаги от крупното. Колкото по-голяма по размери е една вещ, толкова им прави по-силно впечатление. Рано или късно представителите на тази зодия постигат това, което искат в материален план, може да е бавно и плавно, но постоянстват в целите си. Упорити са до безкрай.

Те не обичат да говорят много, рядко можете да ги видите да избухнат. Те търсят партньор в живота си, който да ги уважава, зачита като човек, да е материално задоволен и в същото време – романтичен. Бих казала, че са доста спокойни като натура. Често пъти в този знак се раждат изключително красиви хора. Тяхната красота е земна и естествена.

Изключително спокойни и уверени в себе си хора. Определено се придържат към някои свои норми и традиции, промените не са по вкуса им и трудно се решават на тях. Но имат силно изразено чувство за собственост, което на моменти може да е в повечко. Те не са от най-приказливите, но когато кажат нещо и обещаят, държат на казаната дума и го изпълняват, невероятно ценно качество е това у тях.

Постоянни са, не само в убежденията си, но често и в своите заблуди. Ако са решили нещо, никой и по никакъв начин не може да ги разубеди – големи инати. Но и поради тази причина успяват да доведат нещата до успешен край. В любовта очакват от партньора пълно отдаване и преданост. Обичат много да ги глезят и да са заобиколени от красота и лукс. Обичат да си угаждат и да си доставят всякакви удоволствия и глезотийки.

Техните положителни качества са: спокойствието, настойчивостта им, огромното им търпение, услужливостта им, голямата лоялност и всеотдайност.

Техните отрицателни качества са: огромният инат, бавни и мудни, изключително твърдоглави, недоверчиви, злопаметни, ревниви, равнодушни на моменти, снизходителни към себе си.

ОБИЧАТ – комфорта, собствеността, парите, доброто ядене, пиене, елегантността, хубавите вещи и хармоничната обстановка.

МРАЗЯТ – неудачниците, колебанието, бързите промени.

СИЛАТА им е в постоянството и търпението.

СЪВЕТ – Престанете да се инатите, когато виждате, че грешите и не вървите по  правилния път.

Телецът най-силно притежава качества като упоритост, твърдоглавост, практичност и устойчивост. Най-търпеливите от зодиака, най-издръжливите и най-самоуверените. И именно затова те постигат всички свои набелязани цели и планове.

В този зодиакален знак се раждат най-волевите хора. Обожават да си доставят светски радости и удоволствия, с пълна шепа вземат от всичко, което може да им донесе комфорт и уют. Търпеливи до безумие, не се поддават лесно на промяната и на всичко ново, трябва им повечко време за размисъл. Когато защитават някоя кауза, в която вярват, никой за нищо на света не може да ги отклони.

Изцяло може да им се доверявате, защото са истински приятели. Но в същото време, много внимават, кого да допуснат до себе си като приятел, предпазливи са в това отношение. С меки и нежни чувства, всеки може да стигне до сърцата им. На моменти могат да бъдат и много потайни и саможиви. Обожават природата и всичко красиво ги привлича. Те са повече изпълнители, отколкото ръководители. Имат изключително доверие в себе си и знаят какво могат и какви качества притежават. Родени благородници, наистина заслужават определено уважение. Могат да бъдат много ревниви и малко повечко мързеливи.

Телецът е спокоен, търпелив и му трябва много време, за да се приспособи към новия начин на живот. За да даде всичко от себе си, той трябва да бъде стимулиран  материално.

Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057

facebook: @astroiva- Астрологични консултации

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 21 АПРИЛ 2017 ГОДИНА
Следваща статияРЕТРОГРАДЕН ПЛУТОН – СИЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ!
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.