Моята специалност е „холистичен нутриционист“ и като такъв не мога да пренебрегна невидимите причини за заболяванията, както и да гледам на тялото като само физическа система от клетки и органи. На всеки, който е задълбал малко в тематиката, е ясно, че има невидима сила, която прави нашето тяло живо и която вече не е толкова невидима и за учените. Именно там е запазена информацията, която определя състоянието на нашето тяло, от там можем да го диагностицираме, както и да го лекуваме. Ето едно простично описание, как работи тази система.

Това забележително творение – човешкото тяло, е изградено от видими и невидими частици, които работят като едно цяло. Това цяло ни позволява да изживеем магическото приключение на физическия свят. За тази цел, една от най-важните части на човешкото тяло, е биополето.

Каква е структурата на биополето?

То е изградено от магнитни полета и енергийни структури, съдържащи информация, необходима, за да могат всички физически системи на човешкото тяло да функционират правилно. По-точно човешкото тяло представлява холограма, която постоянно получава информация от биополето. А то има способността да концентрира силата на честотата, вибрацията, електричеството и магнетизма, за да се обработят енергийните кодове на реалността, което ни позволява да преживеем тази реалност в материалния свят.

Чакровата система и меридианите са две от основните системи, които са енергийно свързани с човешкото биополе. Всички енергийни системи от своя страна, са свързани със съответните органи във физическото тяло, с клетките и с ДНК. Тази връзка осъществява комуникацията между системите, органите и клетките със скоростта на светлината, поддържайки една кохерентна и холистична система, която е интелигентна и работи в баланс и хармония с природата. Нека отбележим, че биополето не е типично само за хората, тъй като всички живи организми на Земята притежават такова.

За учените не е тайна и, че всички същества, включително и неживите предмети, притежават енергийно поле. Това е било доказано още от д-р Коротков чрез т. нар. „кирлианова фотография“. Чрез тази технология всеки може да се увери в съществуването на енергийното поле, като заснеме какъвто си пожелае обект.

Ролята на биофотоните

Друга изключително важна система в човешкото тяло представляват биофотоните. Това е искрящата светлината, която живее във всяка жива клетка в телата ни.

Отдавна учените се питат как точно се предава информацията между частиците в нашето тяло. Отговор на въпроса дава ученият био-физик Фриц Алберт Попп, който открива фотоните, представляващи частици без маса. Именно те предават информацията вътре във всяка клетка, както и между клетките. Той доказва, че ДНК на живите клетки съхранява и излъчва фотони, наричайки това явление „биофотонно излъчване“.

Силата на светлината, излъчвана от биофотните е около 10 пъти по-слаба от дневната светлина. Чрез специално разработен уред, Попп установява, че ДНК излъчва фотони на различна честота. Тези средства за информация, изграждат фийдбек система и перфектна комуникация чрез вълни, предаващи кодирана информацията.

Биофотоните имат уникални кохерентни свойства и когато замърсяваме телата си с токсини, тези отрови нарушават кохерентността на фотоните и съответно намаляват тяхната способност да предават информация. Биофотоните също така притежават своя вибрация, която е в синхрон с вибрацията на Земята.

Биофотоните и заболяванията

Когато сме здрави, нашите фотони са в перфектна кохерентност и пълен синхрон със Земята. Това означава, че те си сътрудничат и действат като едно цяло. Когато се наруши тяхната кохерентност, се появяват заболяванията, дължащи се на нарушената връзка между нашите органи, системи и биополето ни.

Според някои учени, пример за нарушаване на тази кохерентност е ракът, като заболяване. Раковите клетки не са в синхрон с останалите клетки в тялото, като и с оргиналните ДНК кодове на нашия организъм, поради което се образуват и размножават безконтролно.

Сами виждате, че нещата не опират само до „вълшебното хапче“, което може да излекува заболяване, след като е настъпило. Става дума за едно по-висша осъзнатост, търсеща причината за заболяването на ниво биополе. Целта на всичко това е да се предотвратят заболяванията под формата на превенция, докато проблемът е все още на информационно ниво.

Можем да надникнем в тези светове с помощта на съвременни уреди за диагностика като Био-скенер или Аура камера. За всеки, който желае да установи къде и как е нарушена информацията в неговото биополе, препоръчвам горещо тези изследвания.

Приятели, бъдете осъзнати, обичайте себе си и зареждайте своето биополе с вибрации синхронизиращи със Земята!

С много Любов от мен!   

Елена Терзиева

Консултант по правилно хранене

  • индивидуални консултации (вкл. и по скайп)
  • изготвяне на хранителна програма, според личните ви цели и начин на живот
  • диети, съобразени със заболяванията ви
  • базирани на специално разработени тестове (вкл. и онлайн)
  • сканиране с квантов анализатор (био-скенер)
  • измерване с аналитична везна Танита

За контакт: 0889 901 660, Skype: helen.terzieva, e-mail: helen.terzieva@gmail.com

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 8 АВГУСТ 2016 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 9 АВГУСТ 2016 ГОДИНА
Елена Терзиева е нутриционист, съосновател на НПО "Сдружение на Нутриционистите в България". Започва пътя си в сферата на здравето като един от създателите на най-голямата компания в сферата на холистичната грижа за здравето у нас – „Здравословен живот“. С дейностите, които развива, Елена има за цел не само да лекува хората, но и да ги научи да се грижат сами за здравето си чрез правилно хранене и водене на балансиран и щастлив живот. През годините тя е реализирала това благодарение на синергичната връзка между Био-супермаркет , медицински център с направление холистична медицина и диагностика, внос и дистрибуция, кетъринг, детска градина, уъркшопи, обучителни семинари и други дейности. Като завършек на своята дейност става съосновател на Холистичен Център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, който оказва трайно и дълбоко влияние върху развитието на хората в здравословен, социален, психо-емоционален и духовен план. Елена Терзиева първоначално е завършила социология в Софийски университет, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да ги обучава как да се грижат за своето здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословните Био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. В тази връзка тя провежда множество лекции и беседи, в които споделя своите знания и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение. В последствие се обучава за Холистичен Нутриционист в Canadian School of Natural Nutrition. Кулинар по наследство, Елена обожава да приготвя лесни и вкусни здравословни ястия, които с удоволствие демонстрира в нейните кулинарни ателиета. Като социолог и нутриционист, в своята практика Елена установява неразривната зависимост между здравословното състояние и сложните социални отношения между хората, затова вплита в своите програми не само знания за здравословния живот, но и практически методи за изграждане на правилни и хармонични взаимоотношения. „Вече не е тайна, че болестта в човека възниква първо на психо-емоционално ниво, затова ние трябва да полагаме комплексна грижа за здравето си. Съчетаването на здравословно хранене, физическа активност, позитивно мислене, хармонични социални отношения, медитация и релаксация, помагат на човек да осъзнае скритата сила, която притежава, а това допринася не само, за да се чувства по-здрав и щастлив, но и да постигне личностно усъвършенстване и успехи в живота.“ Пише за www.poznanieto.com, www.elenaterzieva.com, www.spisanie8.bg, www.betty.bg, www.ecoegg.bg и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.