Това, което ще споделя в тази публикация, трябваше да опиша отдавна. Спирали са ме някои предразсъдъци, както и фактът, че на немалко хора моят опит помогна, след като споделях от уста на уста. Ето, че дойде ред да разкажа на още повече хора…

Става дума за моето упорито акне, което имах от около 12-годишна възраст и не можех по никакъв начин да излекувам с години. По-точно, в продължение на 20 години. Още като дете родителите ми ме водеха на лекари, дерматолози, козметици и дори знахарки, за да търсят начин да ми помогнат. Никой от тези специалисти, през годините не ме попита как се храня, не ми направи изследвания за паразити, нито ми препоръча да пия нещо вътрешно. В най-добрия случай дерматолозите ме гледаха с лупа и после препоръчваха нещо за мазане, което действаше, докато не свърши флакончето. От козметичните процедури лицето ми ставаше още по-раздразнено и възпалено, а парните бани с лайка на знахарката не доведоха почти доникъде. Опитах и с хомеопатия, като ме уверяваха, че в началото положението може да се влоши и ще трябва да преодолея този период. Добре, обаче нали трябваше да ходя на работа, да се срещам хора, а това нямаше как да стане, когато по лицето ми бяха изникнали всички възможни видове пъпки и не можех да ги скрия, колкото и фон дьо тен и коректори да трупах. Толкова бях страшна, че дори в някои дни не излизах от къщи, за да не уплаша някого. Дума да не става за самочувствие, женственост или привлекателност…

Как се отървах от акнето

Да започнем с малко предистория. Тя няма нищо общо кожния ми проблем, но пък от там започна решението. След дълги години под стрес и усилена работа като брокер на недвижими имоти (която явно не беше за мен), се бях превърнала в развалина на около 28 години с болежки като на 78 г.: главоболие, киселини, болки в ставите, пародонтоза, анемия, уртикария, постоянно развалящи се зъби, косопад, мазна и суха кожа едновременно, нарушения в месечния цикъл, постоянна изнервеност, безсъние и още такива, които не мога да си спомня вече. Намерих решението до голяма степен в здравословното хранене, вегетарианство, спорт и медитация. Повечето ми проблеми се решиха до около година. Остана само главоболието и, разбира се, упоритото акне. Все живеех с надеждата, че кожата ми ще се оправи, след като минат 7 години, откакто съм променила начина си на живот, защото за толкова време се обновяват всички органи. Добре, че не се наложи да изчакам.

Случайно или не, се запознах с една жена, холистичен лекар, която още щом ме погледна, отсече: „Елена, имаш паразити в черния дроб. Премахни ги и ще ти се изчисти акнето!“. Абсурд! Вече 4-5 години се хранех с вегетарианска храна, само био-производство и от проверени източници. Правех прочистващи режими, гладуване, плодови диети, детоксикатори и всичко, което ми се предложеше. Как е възможно да имам паразити?! Та аз съм толкова чиста!

Минаха 3 месеца, докато се навия да направя антипаразитната програма, която ми предложи тази жена. Тя дори ми даде 4 кутии с продукти за програмата, които да съхранявам и да пробвам, евентуално. Един ден, след като отново се уплаших, когато се погледнах в огледалото, нямах избор, освен да пробвам с това, с което разполагах. И без това явно този ден нямаше да излизам, за да не уплаша и някой друг…

За коя програма става въпрос

Чували ли сте за Програма Коло Вада? Аз не бях чувала. Тогава още имах известна съпротива относно ползването на био-добавки и не вниквах в детайли, когато станеше дума за подобни продукти. Проучих я, след като получих резултат. Става дума за 14-дневна прочистваща програма, разработвана в продължение на над 20 години от канадския учен д-р Алберт Зеер. Бях изненадана да науча, че е експериментирал върху жена си и тя не само беше жива и здрава, но и изглежда поне с десетилетие по-млада. А това е най-малкото. Тази програма беше първото средство, за което чувах (и до ден днешен друго не ми е известно), което чисти и шлаки, и паразити, и токсини, цялостно от организма. А аз си мислех, че нямам такива! Че съм много чиста. Няма да влизам в подробности какво излезе от мен, но ще споделя, че при първата гледка, краката ми се подкосиха, студена пот ме обля и си помислих, че ми излизат вътрешностите.  Разбира се, това е невъзможно, но пък още по време на програмата нещо друго завинаги излезе от живота ми. И това беше акнето. Още в рамките на тези 2 седмици спряха да ми излизат нови пъпки. Кожата ми започна да се избистря и след няколко месеца вече нямаше и помен от акнето. Вече 4 години изминаха от тогава и лицето ми е гладко и чисто като на бебе.

Ето го и нагледно:

predi_Colo_Vada
На първата снимка нагледно се виждат различните видове пъпки, петна и белези. Въпреки, че лицето ми е покрито с фон дьо тен и пудра, кожата ми все още лъщи.
sled_Colo-Vada
А тук всичко е изчезнало и вече не слагам грим и фон дьо тен. Кожата ми е матова и чиста!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как свалих килограми

От Програма Коло Вада съм наблюдавала най-разнообразни резултати, но има един, който е общ за всички. И това е редукцията на теглото. Поради промени в живота ми и немалко стрес, бях качила 5-6 излишни килограма, които много ми личаха, тъй като съм дребничка. Тогава реших да опитам отново с Програма Коло Вада. Не се изненадах, че свалих килограмите, че и малко повече още в рамките на 14-ти дни и малко след това. Продължих да се храня здравословно и стройната ми фигура се задържа. Интересното е, че след бременността ми, при която качих около 11 килограма, още на 5-тия месец след раждането, отново възвърнах идеалната си форма. С това искам да кажа, че ефектът не само е бързи и осезаем, но и дълготраен!

Predi_Colo_Vada
Ето ме в периода, когато качих килограми. Доста съм заоблена, особено в лицето, корема и ханша.
Sled_Colo_Vada
И сега… Имам талия, нося тесни поли и не се налага да си „гълтам корема“ за снимки.

 

 

 

 

 

 

 

 

Да разпространим информацията и да помогнем на повече хора

Програма 2 Коло-Вада Плюс – това пълното име на тази прочистваща програма, която от 4 години препоръчвам на всеки и резултатите идват безотказно. Особено ако човек се храни здравословно или реши да промени от този момент начина си на хранене и живот. Тук също мога да помогна, защото в последните 7 години това стана и моя професия, за което ще разкажа в друга публикация. Сега исках да споделя, колко е важно човек да преодолее всички бариери, пречки и предразсъдъци, които му препречват пътя към успеха. Да преглътнем егото си и съмненията и да опитаме нещо различно. Защото не може да правим едно и също нещо и да очакваме различен резултат!

Програма 2 Коло Вада Плюс може да си поръча всеки от оригиналния сайт на Корал Клуб за България. В рамките само на 2-3 дни тя идва на вашия адрес. Предоставям ви линк за достъп до официалния офис в България. А аз оставам на разположение, ако имате някакви въпроси.

Ето в какви случаи помага програмата:

 • Наднормено тегло
 • Главоболие
 • Възпалителни процеси на различни места в тялото
 • Високо или ниско кръвно налягане
 • Метаболитни нарушения
 • Всякакви кожни проблеми
 • Хронични заболявания
 • Безсъние
 • Стрес

Попитайте ме конкретно за вашия случай и ще ви споделя резултата, ако съм имала подобен.

Бъдете упорити и не се отказвайте, приятели! Смело опитвайте, докато не намерите своя път и своето решение!

С много Любов от мен!

Елена Терзиева

Консултант по правилно хранене

 • индивидуални консултации (вкл. и по скайп)
 • изготвяне на хранителна програма, според личните ви цели и начин на живот
 • диети, съобразени със заболяванията ви
 • базирани на специално разработени тестове (вкл. и онлайн)
 • сканиране с квантов анализатор (био-скенер)
 • измерване с аналитична везна Танита
 • процедури с кислородна терапия Dermio (отрицателни йони)

За контакт: 0889 901 660, Skype: helen.terzieva, e-mail: helen.terzieva@gmail.com

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 3 ЮНИ 2016 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 4 ЮНИ 2016 ГОДИНА
Елена Терзиева е нутриционист, съосновател на НПО "Сдружение на Нутриционистите в България". Започва пътя си в сферата на здравето като един от създателите на най-голямата компания в сферата на холистичната грижа за здравето у нас – „Здравословен живот“. С дейностите, които развива, Елена има за цел не само да лекува хората, но и да ги научи да се грижат сами за здравето си чрез правилно хранене и водене на балансиран и щастлив живот. През годините тя е реализирала това благодарение на синергичната връзка между Био-супермаркет , медицински център с направление холистична медицина и диагностика, внос и дистрибуция, кетъринг, детска градина, уъркшопи, обучителни семинари и други дейности. Като завършек на своята дейност става съосновател на Холистичен Център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, който оказва трайно и дълбоко влияние върху развитието на хората в здравословен, социален, психо-емоционален и духовен план. Елена Терзиева първоначално е завършила социология в Софийски университет, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да ги обучава как да се грижат за своето здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословните Био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. В тази връзка тя провежда множество лекции и беседи, в които споделя своите знания и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение. В последствие се обучава за Холистичен Нутриционист в Canadian School of Natural Nutrition. Кулинар по наследство, Елена обожава да приготвя лесни и вкусни здравословни ястия, които с удоволствие демонстрира в нейните кулинарни ателиета. Като социолог и нутриционист, в своята практика Елена установява неразривната зависимост между здравословното състояние и сложните социални отношения между хората, затова вплита в своите програми не само знания за здравословния живот, но и практически методи за изграждане на правилни и хармонични взаимоотношения. „Вече не е тайна, че болестта в човека възниква първо на психо-емоционално ниво, затова ние трябва да полагаме комплексна грижа за здравето си. Съчетаването на здравословно хранене, физическа активност, позитивно мислене, хармонични социални отношения, медитация и релаксация, помагат на човек да осъзнае скритата сила, която притежава, а това допринася не само, за да се чувства по-здрав и щастлив, но и да постигне личностно усъвършенстване и успехи в живота.“ Пише за www.poznanieto.com, www.elenaterzieva.com, www.spisanie8.bg, www.betty.bg, www.ecoegg.bg и др.

12 КОМЕНТАРИ

 1. Elena , iskam da popitam, kogato se pravi programata Kolo-Vada- Plus, spazva li se nqkakva dieta? I 6te mi pomogne li pri hiperfunkziq na shtitovidnata jleza?Blagodarq predvaritelno,Mariqna.

  • Здравейте, Марияна! По време на програмата се спазва диета, но за Вас ще е по-различна от това, което е описано в инструкцията. Самата програма не лекува и по-скоро ще прочисти организма, с което ще помогне, за да се освободят неговите естествени способности да се лекува. Проблемите с щитовидната жлеза изискват време, постоянство и търпение. 14 дни, колкото е Коло Вада, е прекалено кратък период за това. Поне 6 до 18 мес. правилно хранене и хранителни добавки се изискват, за да се балансират хормоните на щитовидната жлеза.

 2. здравейте,Елена!Аз имам операция на щитовидната жлеза и ми е оставена много малка част от нея.Пия еутирокс 50 микрограма и питането ми е какъв хранителен режим трябва да спазвам ,и коло-вада програмата ще ми помогне ли и по какъв начин?Ако може да ми пишеш на електронната поща:*******
  Благодаря предварително!Катя

 3. Здравейте,Елена
  Имам множествена склероза и много упорит запек.Казаха ми,че програмата ще направи корема ми редовен.Така ли е?
  Благодаря

 4. Здравейте,

  не мога да закупя продукта, понеже се изисква референтен номер.
  Има ли по-лесен начин за поръчка на изчистващата програма?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.