Очаквайте Пълнолуние в Козирог на 20 юли в 01:59 часа!

Подгответе се за важни ритуали, които може да направете само по време на Пълнолунието!

Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на пълнолунието – е много силна магическа енергия. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на пълнолунието и на лунни затъмнения, а също така в течение на деня точната фаза и през следващия ден, може да се изпълняват три дни.

РИТУАЛ С ТАЛИСМАНИ

Напълнете чаша с вода и я оставете за една вечер на светлината на пълната Луна. На другия ден използвайте водата да почистите с нея Вашите талисмани и да ги подсилите с енергията на Луната. Използвайте водата, като с нея може да измиете и лицето си, по този начин ще се освежите и ще се заредите с вълшебната и магическа енергия на Луната.

Ако искате да подсилите енергията на Вашите талисмани, можете да ги поставите на перваза за една нощ по лунната светлина или да ги сложете в кристална чаша с вода, за да могат да се заредят с енергията на Пълнолунието.

РИТУАЛ ЗА ЛЮБОВ

Ако Вие все още търсите любовта или пък желаете да закрепите вече съществуващата, то пълнолунието е времето за любовни ритуали. На пълнолунието пригответе червени или розови камъни, може да бъдат и накити с камъни.

Сложете камъните в червен керамичен съд, може и в стъклен съд. Напълнете ги с вода и ги поставете на лунна светлина. След това запалете три червени свещи около съда. Пламъкът на свещите трябва да гори на фона на Луната. Дори и Луната да е скрита зад облаците, тя е там и ритуалът действа.

Гледайте огъня на свещите и Луната и се съсредоточете върху Вашето намерение – да намерите любов или да закрепите връзката си. Помолете Луната да Ви донесе любов. Вашата молба трябва да бъде повторена няколко пъти, може да я казвате на глас или на ум, важното е всяка отделна молба да я изричате на един дъх. След като приключите, не загасяйте свещите веднага, нека погорят още известно време.

РИТУАЛ ЗА ПАРИ

Пълнолунието благоприятства просперитета. През нощта на пълната Луна сложете портфейла си на лунна светлина, отворете го за да може да се зареди с лунната енергия. Този месец няма да Ви донесе милиони, но ще може да разчитате на някакви парични постъпления през следващите месеци.

Ако се увличате по Фън-Шуй, може да използвате традиционната фигурка символ на парите – жаба. Според легендата жабата се появява около дом, който скоро го чака изобилие, може да бъде богатство или добри новини. Сложете фигурката за една вечер на лунна светлина, а сутринта я преместете на обичайното място, а може да я оставите за известно време до входната врата.

РИТУАЛ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ

Пълнолунието има висок потенциал, който влияе върху реализирането на желанията. Напишете желанието си със сребърна химикалка, използвайте бял лист хартия. След това запалете листа от пламъка на свещта. Този ритуал е най-добре да се изпълнява в нощта на пълнолунието.

МЕДИТАЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПЪЛНОЛУНИЕ

Медитация, проведена по време на пълнолуние, се отличава с особена енергетика. През това време вие се включвате към енергията на Луната и я възприемате в пълен обем. Добре е да се медитира на лунна светлина.

ГАДАНИЕ ПРИ ПЪЛНОЛУНИЕ

По време на пълнолуние многократно се увеличават способностите за получаване на информация на интуитивно ниво. Именно по тази причина предсказанията на пълнолуние са много точни. Всичко, което искате да разберете за живота си и любовта може да се разкрие пред вас чрез гадание на пълнолуние.

Възползвайте се максимално от магията на Пълнолунието и от магическито му влияние!

 

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияКОИ СЛАДКИ ХРАНИ СА ПОЛЕЗНИ? И КАК ДА СИ ПРИГОТВИМ ЗДРАВОСЛОВНИ БОНБОНИ
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 18 ЮЛИ 2016 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

1 КОМЕНТАР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.