Марс влиза в капризния и независим знак на Водолея от 11 септември и ще остане там до 16 ноември.

Марс в астрологията олицетворява силата, волята, издръжливостта, а и стремежът ни към живота, нашите действия, нашата жизнена сила и импулсите ни. Той е символ на борбата, конкуренцията, агресията, амбицията, физическата ни сила и не на последно място – и на секса.

По планетата Марс можем да определим как човек би отстоявал своите желания, как би действал за осъществяване на своите цели и стремежи.

Намирайки се във Водолей, огнената планета ще стане малко по-ексцентрична, така че Вие ще забележите как ставате по-изобретателни, по-често ще Ви спохождат нестандартни идеи. Дори и сънищата в този период могат да бъдат пророчески. Отнасяте се към всички хора еднакво.

Този транзит дава желание за независимост и изключителна енергия, свободата през този период е жизнено необходима. Постарайте се да давате свобода на всички около Вас, не ограничавайте никого, нека всеки се чувства достатъчно свободен. Нека Вашата индивидуалност Ви води във всяко начинание, бъдете оригинални!

През този период на преден план ще бъдат интелектуалните въпроси. Възможно е да почувстваме потребност да се включим в някакви обществени мероприятия, ще се изостри интересът ни към социална активност.

Сега е периодът да започнем работа в колектив или организация и там да покажем своя новаторски и изобретателско дух.

В емоционален и любовен аспект, това е един момент, през който няма да усетим някакво по-сериозно и обвързващо поведение по отношение на партньорството, защото Водолеят обича да експериментира и да е свободен и независим в личните си отношения. Не очаквайте някакво сериозно обвързване.

Около 15 ноември 2018 година влиянието на планетата Марс ще доведе до  положително развитие на много важни теми в живота ни. Възможно е през този период да започнем всякакви нови проекти, да започнем и да проявяваме интерес към съвсем нови сфери, към нови технологии, да решим да внесем в живота си доста промени. Тук е моментът да действаме, без много да мислим, защото това е един уникален шанс, където можем да покажем своята иновативност и креативност, да разгърнем потенциала в себе си.

Около 10 октомври ще е период, в който ще се покаже нашият нов авантюристичен дух и стремежът ни към екстравагантно и нестандартно поведение, но това няма да се хареса на всички останали и така може да влезем в някои не толкова благоприятни ситуации. От една страна ще бъдет желанието и оптимизма ни, а от друга – рискът и решителността ни може да доведат до някакви негативни промени и да се случат неочаквани и резки ситуации. Затова през този период действайте внимателно, бъдете предпазливи в поведението си, в мислите си, в действията си, за да може нещата да вървят по един нормален и спокоен начин.

Желая Ви вдъхновяващ период на Марс във Водолей! Бъдете оригинални, смели, решителни, бъдете себе си!

Вие знаете най-добре какво искате и знаете как да го постигнете!

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 14 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияAСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 15 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.