Пълнолунието на 11-ти май 2017 г. ще настъпи в 00:42 ч. Тогава пълната Луна в Скорпион ще противостои на Слънцето на 20 градуса в Телец.

Това Пълнолуние може да усетим с огромна повишена нервна възбудимост, голяма емоционална нестабилност, психо-емоционален дисбаланс. Тъй като това е знакът на най-голямата трансформация в нашия живот, на смъртта и прераждането в пряк и преносен смисъл, възможно е на този ден да изживеем големи и важни, съдбоносни моменти и кризи в живота си.

Пълнолунието в Скорпион е възможно да отнеме някои стари неща от живота ни, да си тръгне някой или нещо, за да може да дойде новото, по-градивното и по-положителното. Винаги за да дойде нещо съвсем ново, трябва да си тръгне старото, за да му отстъпи своето място. Това Пълнолуние може да ни покаже най-слабите ни места, с цел да ни отвори очите, да ни пробуди и да осъзнаем, че трябва да поработим върху нещо – за да го направим наша силна страна. Именно в това се състои този градивен и положителен момент на слабостите ни, защото те могат да се превърнат в нашите най-силни страни.

Много благоприятно е да използваме това Пълнолуние в Скорпион, ако имаме желание да скъсаме и да се разделим с нещо старо и разрушително в нас, което ни пречи. Сега е моментът за действие. Искаме или не искаме, някой път животът сам ни тласка към тези промени. При някои те могат да бъдат много кризисни и резки, но въпросът е да ги приемем и да не бягаме от тях, защото няма къде да отидем. Да се примирим с тях и да ги приемем – така много по-леко и много по-лесно ще ги преживеем.

Когато човек действа осъзнато и приема нещата мъдро, а не бяга от проблемите си и от своите недостатъци, така той работи много силно върху себе си и върху своето усъвършенстване, върху своя Аз.

Силният човек може и променя себе си, може и развива себе си.Това е прекрасният период за трансформация на вашия живот. Ако искате промяна, то дошъл е моментът, възползвайте се и прочистете душата си, тялото си и ума си. Изхвърлете „боклука“, който е останал от вашия живот и започнете наново. Който иска, може и действа. Успех на тези, които вече са взели своето решение!

Скорпионът е свързан с трансформации, той ни придърпва към тайнствените дълбочини на психиката. Пълнолунието в този знак от зодиака осветява всичко, което е в нашето подсъзнание – желания, страхове, надежди. Подсъзнанието има скрита, но огромна сила върху нашия живот. Добре е поне да се опитаме да вникнем в неговите тайни, това ще ни приближи към дълбоки промени и обновление.

Пълната Луна в Скорпион ни дава смелостта, с която можем да погледнем собствените си страхове и да успеем да ги победим. Бъдете отворени за всякакви промени, както на духовно ниво, така и на материално. Лунните енергии са способни да инициират събития, които ще окажат въздействие върху всички области на живота ни.

Най-силно това Пълнолуние ще бъде усетено от знаците – Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Другите също могат да усетят въздействието на тази силна трансформиращата енергия.

Пълната Луна често осветява всички тайни, които досега са били забулени в мъгла. Скорпионът е проницателен, той вижда същността на нещата, така че може да очакваме много истини. Те могат да касаят лично нас или да се отнасят за други хора. Ако ни трябва конкретен отговор на даден въпрос, то нека зададем този въпрос на подсъзнанието ни и то ще ни даде точен отговор.

Това Пълнолуние ще акцентира върху темите, свързани с парите, властта, волята, контрола и манипулацията. Въздействието на пълната Луна в Скорпион може да донесе изцеление, като цената за това може да бъде много висока в емоционален план, възможни са болезнени ситуации. Плутон също така символизира и възраждането. Енергията на Скорпиона ще ни помогне да изведем личните си отношения на ново ниво.

Пълнолунието на 11-ти май подчертава зодиакалната ос Телец-Скорпион, както знаем и двата знака са свързани с финансите и собствеността. Материалните и финансовите ресурси, които се владеят от тях, ще станат важни фактори при решаването на въпросите, които ще се активират по време на пълната Луна. Расте стремежът за натрупване на материални блага, чрез които да може да се придобие по-голяма финансова власт над хората. Желателно е да се балансират тези пориви към материалното – все пак материалното без духовното не носи радост.

Скорпионът притежава психическа сила, която едновременно предизвиква страх и уважение у хората. Девизът на този знак е „Всичко или нищо!“. Ако вземем някакво решение в дните около 11-ти май, то връщане назад няма да има. Добре е правилно да се формулират всички приоритети, за да може да се реализира на практика това, което ще ни прави щастливи.

Не забравяйте, че всяко Пълнолуние носи в себе си една мощна енергия, която може да използваме много ефективно.

Тук можете да се запознаете най-добре, със информацията за Магията на Пълнолунието. Прочетете и действайте!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 10 МАЙ 2017 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 11 МАЙ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

1 КОМЕНТАР

  1. Ще изпълня ритуала за любов, защото обичам един единствен човек!!:)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.