Новолунието на 2 август 2016г. ще настъпи в 23:46 часа. Всяка нова Луна носи нови начинания, но тази ще бъде по-особена. Тя ще даде заряд за творческа енергия, която е притежание на огнения знак Лъв.

Ако планираме да започваме нещо ново, не трябва да бързаме. Трябва да бъдем търпеливи и внимателни, защото за изпълнението на нашите планове ще са ни нужни много търпение и постоянство. Каквато и велика идея да имаме, за да я осъществим, ще трябва да се потрудим усилено, за да успеем да я реализираме по най-добрия начин.

В знака Лъв ще бъде и планетата Венера – планетата на любовта и красотата, което намеква за възможност за нова романтична връзка през следващия лунен месец. Могат да се случат непредвидени събития (по-вероятно да бъдат с положителен характер). Възможно е да се случат романтични срещи, да бъдем съблазнени. Звездите дават зелена светлина на всички, които търсят любовта.

За обвързаните новият лунен месец може да бъде период, през който отношенията между партньорите ще преминат на ново по-високо ниво на взаиморазбиране.

Влиянието на новата Луна най-силно ще бъде почувствано от огнените знаци: Овен, Лъв и Стрелец и Въздушните – Близнаци, Везни и Водолей. Всеки един от зодиакалните знаци ще почувства посвоему действието на новата Луна, но за всички тя ще дари голямо вдъхновение. Какъвто и житейски път да следвате сега, има възможност за творческо развитие. Бъдете малко егоисти, в добрия смисъл на думата. Това е време, през което с лекота ще успеете да покажете своите най-добри качества.

Луната е мястото, където жънем каквото сме засели.

А днес луната е в ЛЪВ. Ако знаем, точно какво искаме, ще знаем и какво точно да си пожелаем и какво да направим за постигането му. В момента на Новолунието ние имаме възможността да се обърнем към пространството и към Вселената, да поискаме помощ и закрила в нашите дела.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието, напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да ги държите близо до себе си.

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото, може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и показваме от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Какво можем да си пожелаем на това НОВОЛУНИЕ в ЛЪВ?

Кои теми ще са актуални за желания на Новолуние в ЛЪВ?

 • Деца
 • Любов, Страст, Романтика
 • Радост
 • Щедрост
 • Доброта
 • Творчески изяви и проекти
 • Реализация на талантите и дарбите ни
 • Забавления, Развлечения и Удоволствия
 • Риск
 • Самочувствие, Гордост

Как да формулираме своите желания:„Благодаря, че имам любовта на моя партньор.“

„Благодаря, че имам щастието да успея да реализирам своите таланти и дарби.“

„Благодаря, че имам възможност за много развлечения и удоволствия.“

„Благодаря, че имам своите прекрасни дечица.“

„Благодаря, че съм един радостен и щастлив човек.“

„Благодаря, че имам своето самочувствие и гордост, което се базира на моите таланти и заложби.“

„Благодаря, че мога да рискувам, когато трябва и за каквото трябва.“

Желая ви да усетите и изпитате силата и магията на Новолунието!

Нека то да Ви донесе много силни и красиви емоции, пълни с много положителна енергия и любов!

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 31 ЮЛИ 2016 ГОДИНА
Следваща статияСИНХРОНИЧНОСТ – НИЩО В ЖИВОТА НЕ Е СЛУЧАЙНО
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

7 КОМЕНТАРИ

 1. Уважаема Ивелина,
  Чета с интерес дневните астрологични прогнози, които правите и указанията и съветите при важните лунни състояния – новолуние и пълнолуние. Някои мои приятели и познати също ги харесват, но тъй-като са по-възрастни и трудно се оправят с и-нета и сайтовете, съгласил съм се да препращам на имейлите им Вашите прогнози и указания. Споделям това, за да знаете, а и аз да съм спокоен, че с ваше знание информацията от Вас достига и до тези интересуващи се хора.
  Имам обаче един въпрос, свързан с предстоящото новолуние в Лъв!
  На сайта на http://astrohoroscope.info/moon.htm и дадената там таблица за периодите на луната през месец август е указано, че точният аспект на новолунието ще бъде в 14:00 ч., а Вие посочвате, че „Новолунието на 2 август 2016г. ще настъпи в 23:46 часа. „. Моля за уточнение и обосноваване на точния час, защото видимо разликата е голяма, а от това и всички практики, като писане на писма, медитации и визуализации, биха могли да изгубят смисъла си, предвид неспазването на времето. Защото е казано, че за всяко нещо има определено точно време, в което е добре да се извърши за да има смисъл и правилен резултат!
  Благодаря предварително!
  Намасте

  • Здравейте господин Велев,
   Благодаря ви за топлите думи, радвам се че можем взаимно да помогнем и да дадем информация на много други хора, които се интересуват от астрологичните прогнози и астрологичните събития. Щастлива съм, че хора от различни възрастови групи имат интерес и желание да преоткриват Астрологията като наука и познание. А на въпроса ви за това кога настъпва Новолунието на 2 юли 2016 година в България то настъпва в 23:46 мин- българско време.
   С пожелания за много здраве, хармония и спокойствие!
   Сърдечни поздрави от мен!
   Ивелина

 2. PS. Между другото, публикуващите сайта http://astrohoroscope.info/moon.htm за м. юли има отбелязано новолуние в Рак също в 14:00 ч., което ме навежда на мисълта, че може грешката да е тяхна!!!
  С поздрав!

 3. Здравейте!

  Ежедневно се възхищавам на това колко точни прогнози публикувате във Вашия сайт! Знам, че вие сте един истински професионален астролог и във Вашите ръце бих поверил дори здравето на детето си!
  Искам да Ви попитам до колко може да се очаква следващото Новолуние пак да е в знака на Лъва? Има ли изобщо как да се определи в кой знак е всяко следващо Новолуние или Луната има свой собствен свят, който е недостъпен за човешкия разум?

  Поздрави!

  • Здравейте господин Минков!
   Благодаря ви, че мога по-някакъв начин да съм ви полезна всекидневно!
   Искам да изкажа своето мнение, че Астрологията е една много велика и необятна наука, която търпи ежедневно някакво развитие. Като не всичките знания в тази необятна наука са ни дадени. И затова мисля, че има много неща които са недостъпни за нас. Можем да видим и да изчислим всяко следващо Новолуние, както и кога ще бъде следващото в знака Лъв. Предстоящото Новолуние ще бъде на 1 септември в знака Дева, а следващото Новолуние в знака Лъв ще бъде през 2017 година.
   Пожелавам Ви много вяра, много спокойни и щастливи мигове!
   Сърдечни поздрави от мен!
   Ивелина

 4. Извинете, а какво да правим с листчето с желанията? Благодаря предварително.

  • Здравейте,
   Листа с вашите желания трябва да го поставите на място недостъпно за никого. Не трябва никой друг освен вас да го вижда, без значение къде е! По възможност да бъде близко до вас.
   Желая Ви едно силно и мощно Новолуние, което да Ви даде всичко това от което имате нужда!
   Сърдечни поздрави от мен!
   Ивелина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.