Новолунието в Скорпион настъпва на 7 ноември в 18:03 часа.

В астрологията този знак се свързва с трансформация, затова и можем да очакваме, че това Новолуние ще дава възможност за промяна, както на вътрешно, така и на външно равнище. За Скорпионите ще има особено голямо значение, а също така и за противоположния зодиакален знак – Телец.

Подредбата на звездите ни подсказва, че трябва да преосмислим собствената си ценностна система. Ще имаме шанса да превърнем мечтите си в реалност. Много възможности и добри новини могат да очакват почти всички, но най-вече представителите на водните знаци: Рак, Скорпион и Риби.

В любовта Новолунието на 7 ноември може да ни донесе изблици на ревност и силен стремеж за надмощие над любимия човек. Стремежът на Скорпиона към трупане на материално богатство е известен на всички, а сега е възможно да се появи желание да се установи контрол над партньора посредством някакъв финансов натиск. Желателно е да се намери баланс между материалното и духовното, защото материализмът сам по себе си не носи радост.

Скорпионът е самата стихия на Водата, той е силно емоционален и има способността да разбира света на интуитивно ниво. За много хора енергията на Новолунието ще се изрази в засилване на проницателността, внезапни озарения, откриване на нови качества, както въте в себе си, така и в околните. Но всичко това ще остане скрито за хората наоколо, все пак Скорпионът е известен със своята потайност.

Магията на Новолунието е една от най-ефективните енергии за започване на нещо ново, на новия лунен цикъл.

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 чàса и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието, напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе

Ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам!

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Какви теми можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ в СКОРПИОН?

  • Трансформация, кризи, напрегнати ситуации
  • Себеусъвършенстване и търсене на дълбочината на нещата в живота
  • Сексуални взаимоотношения, зачатие
  • Духовност
  • Финансови въпроси, заеми, дългове, завещания, дарения.
  • Тайни, психологически състояния
  • Вина, ревност
  • Прошка

Как може да формулираме своите желания:

„Благодаря, че имам това важно житейско преживяване, което ме учи на поредния важен урок и ме насочва в правилната насока, за да се осъзная. “

„Благодаря, че имам щастието да премина през тази необикновена трансформация, която ме изгражда като една нова личност“.

„Благодаря, че имам финансови средства, с които съумявам да боравя прекрасно и да имам уникални резултати.“

„Благодаря, че имам прозрение и вдъхновение да тръгна в нова светлина на живот. Аз съм намерил правилния и точния път в духовността.“

„Благодаря за това, че съм щастлив/а с това велико събитие – зачатието на моето дете!“

„Благодаря, че мога да използвам силата си конструктивно.“

„Благодаря за тази пълна трансформация в моя живот.“

„Благодаря, че успях да се освободя от миналото си, да приема тази промяна.“

„Благодаря, че прощавам и това ми дава изключително голяма сила и освобождение.“

„Благодаря, че спрях да обвинявам другите хора за…“

„Благодаря, че напрежението и кризите в моя живот ме напусна.“

„Благодаря, че успях де се преборя и освободя от страха си, от вината си, от ревността.“

Пожелавам Ви едно вълшебно тайнство в Новолунието в Скорпион!

Нека то успее да разкрие и отвори всички заключени врати в нашия живот!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 7 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 9 НОЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Елена Терзиева е нутриционист, съосновател на НПО "Сдружение на Нутриционистите в България". Започва пътя си в сферата на здравето като един от създателите на най-голямата компания в сферата на холистичната грижа за здравето у нас – „Здравословен живот“. С дейностите, които развива, Елена има за цел не само да лекува хората, но и да ги научи да се грижат сами за здравето си чрез правилно хранене и водене на балансиран и щастлив живот. През годините тя е реализирала това благодарение на синергичната връзка между Био-супермаркет , медицински център с направление холистична медицина и диагностика, внос и дистрибуция, кетъринг, детска градина, уъркшопи, обучителни семинари и други дейности. Като завършек на своята дейност става съосновател на Холистичен Център ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, който оказва трайно и дълбоко влияние върху развитието на хората в здравословен, социален, психо-емоционален и духовен план. Елена Терзиева първоначално е завършила социология в Софийски университет, но през целия си живот е водена от стремежа да помага на хората и да ги обучава как да се грижат за своето здраве. Затова тя предприема нелеката мисия да популяризира здравословните Био храни и продукти, както и холистичния подход към здравето. В тази връзка тя провежда множество лекции и беседи, в които споделя своите знания и най-вече личния си опит в здравословното хранене и лечение. В последствие се обучава за Холистичен Нутриционист в Canadian School of Natural Nutrition. Кулинар по наследство, Елена обожава да приготвя лесни и вкусни здравословни ястия, които с удоволствие демонстрира в нейните кулинарни ателиета. Като социолог и нутриционист, в своята практика Елена установява неразривната зависимост между здравословното състояние и сложните социални отношения между хората, затова вплита в своите програми не само знания за здравословния живот, но и практически методи за изграждане на правилни и хармонични взаимоотношения. „Вече не е тайна, че болестта в човека възниква първо на психо-емоционално ниво, затова ние трябва да полагаме комплексна грижа за здравето си. Съчетаването на здравословно хранене, физическа активност, позитивно мислене, хармонични социални отношения, медитация и релаксация, помагат на човек да осъзнае скритата сила, която притежава, а това допринася не само, за да се чувства по-здрав и щастлив, но и да постигне личностно усъвършенстване и успехи в живота.“ Пише за www.poznanieto.com, www.elenaterzieva.com, www.spisanie8.bg, www.betty.bg, www.ecoegg.bg и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.