Новолунието на 9 октомври 2018г. ще настъпи в 06:48 часа.

Съединението на Слънцето и Луната във Везни ще ни помогне да видим всички нюанси в нашите отношения, както делови, така и лични.

Започва нов лунен цикъл, който ще се характеризира с оживление и стремеж към обновление. Чувствата ще се управляват от подсъзнателните сили.

Новолунието във Везни е благоприятно време за начало на нов любовен роман или да се премине на ново ниво на връзката, ако тя е по-отдавна. Времето е подходящо да изслушваме партньора си и да се вслушваме в неговите думи, не пренебрегвайте чуждото мнение, разгледайте всички нюанси и по този начин ще успеете да възстановите баланса във връзката.

Дипломатичността, притежавана от Везните, позволява да се справим с всички проблеми по един блестящ начин. Ще намираме решения на възникналите въпроси много по-лесно и ще ни помогне да разберем, че мирното разрешение на проблема е за предпочитане пред конфронтацията. Ако се съсредоточите да видите и разберете какво мислят за Вас другите хора, то това ще Ви помогне да опознаете себе си много по-добре и да видите себе си от различни страни.

Уран планетата, която я свързваме с неочакваното, изненадващото и не планираното в астрологията, прави опозиция с Новолунието, затова някои от нас могат да бъдат изненади приятно или неприятно в сферата на любовните си връзки и отношения. Но не се плашете, приемете всичко и не се бунтувайте, а изчакайте да видите последствията, които ще донесе всичко това. Всяко нещо в живота не е случайно, има някаква цел, която разбираме на по късен етап и даже след време се радваме, че се е случило. Така, че спокойно се насладете на живота и на Любовта!

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието. Напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе си.

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно да им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 чàса след Новолунието и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Какви теми можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ?

 • Партньорства
 • Споразумения
 • Баланс
 • Преговори
 • Подкрепа
 • Хармония
 • Сътрудничество
 • Взаимоотношения
 • Дипломация
 • Мода
 • Красота
 • Изкуство
 • Елегантност

Как да формулираме своите желания:

„Благодаря, за това, че имам прекрасни взаимоотношения със всички от моето семейство.“

„Благодаря, че имам чудесни взаимоотношения с всички хора около мен и те са с мен.“

„Благодаря, че имам мечтаните споразумения с точните хора и партньори, които ме водят в правилната насока.“

„Благодаря, че съм добър сътрудник и винаги мога да намеря достоен начин за водене на всякакъв вид преговори!“

„Благодаря, че притежавам много дипломатични качества, които ми помагат в по- нататъшните ми преговори.“

„Благодаря, че в живота си имам всичко красиво, на което мога да се насладя“.

„Благодаря, че мога да имам и да чувствам баланс и хармония във всяко едно отношение и сфера от живота си.“

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 9 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 10 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.