Новолунието ни позволява да положим основите на градящи се събития, които ще се случат през следващите 4 седмици, до началото на следващия лунен цикъл. Новолунието на 28-ми януари ще бъде в 02:07 часа, когато Луната и Слънцето ще се срещнат в свободолюбивия и оригинален знак Водолей. Това небесно явление ще ознаменува важен повратен момент, призовавайки всеки от нас да изостави старите и изхабени дела и смело да се впусне в нови предизвикателства.

Новата Луна прави актуални противоречията между старото и новото, иновативното и консервативното. Новолунието ще бъде катализатор за промени, неговото влияние ще предизвика непредвидими ситуации с дълбоки последствия.

Измененията са много благоприятни за активните и енергични хора, които се нуждаят от постоянни нови предизвикателства. За тези, които обичат рутината и еднообразието промените могат да бъдат и болезнени. За да извлечем ползи от промените трябва да оставим миналото в историята и да сме готови за новото. Опитайте се в деня на Новолунието да получите точна представа, от какво ще се откажете и какво ново ще приемете в живота си. Желанието, което сте формирали през този ден, може да Ви даде старт на удивителни събития, които ще ви направят много щастливи. Позволете това да се случи!

Дайте един нов рестарт на живота си! Не се страхувайте да се впуснете в непознатото – там само може да откриете всичко това, което години наред сте търсили!

Идва новото време в Живота на всички ни, вярвайте в това и се борете за него!

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно или им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 чàса, да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието, напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе

Ние показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, дали ще се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Какви теми можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ във ВОДОЛЕЙ?

  • Новаторски идеи и решения
  • Приятелства, колективи, организации
  • Свобода, независимост
  • Интелектуални интереси
  • Нови технологии
  • Поглед в бъдещето
  • Новаторство
  • Бунтарство, революция
  • Промени

Как може да формулираме своите желания:

„Благодаря, че имам тази безкрайна свобода в действията и в мислите си.“

„Благодаря, че имам това щастие да премина през тези нови промени, които ме отдалечават от старите модели на поведение и мислене.“

„Благодаря, че имам тази независимост, с която се чувствам спокоен и удовлетворен от живота си.“

„Благодаря, че имам възможност да имам тези приятели до себе си, които ми вдъхват винаги надежда и вдъхновение да тръгна в една нова различна светлина на живот.“

„Благодаря за това, че съм бунтар и съумявам да се изправя срещу всичко старо, бюрократично и консервативно!“

„Благодаря, че мога да използвам силата си на новатор конструктивно, както в моя живот, така и в живота на своите приятели.“

„Благодаря за това, че съдбата ме е надарила с много интелектуален потенциал, който използвам разумно в моя живот.“

„Благодаря, че успях да се освободя от миналото си и да предприема тази промяна.“

„Благодаря, че съм част от новите технологии в света и ги подпомагам със совите знания.“

„Благодаря, че съм част от тази промяна, която носи много позитивизъм.“

„Благодаря, че съм част от този великолепен колектив, с който имаме новаторски цели за бъдещето.“

„Благодаря, че успях де се преборя и освободя от страха си и предразсъдъците си и сега съм един нов човек.“

Пожелавам Ви едно вълшебно тайнство на Новолунието във Водолей!

Нека то успее да разкрие и отвори всички заключени врати в нашия живот!

С много Любов!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 27 ЯНУАРИ 2017 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 28 ЯНУАРИ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.