Новолунието на 18 декември ще бъде точно в 08:32 часа. Ще се случи в зодиакалния знак Стрелец.

В астрологията Стрелецът се свързва с това, че показва истината и тази истина ще бъде издигната на пиедестал. Стрелецът се намира под управлението на Юпитер – планетата Добродетел, вселяваща оптимизъм, така че новата Луна ще носи много големи надежди, очаквания и реализацията на нашите мечти.

Знакът Стрелец ни вдъхновява към безгранична любов, пътешествия, търсене на истината, открива ни постоянно нови хоризонти, разширява нашия мироглед и усет за живота.

Новолунието се свързва с нещо ново, което в скоро време ще се появи в живота ни. Влиянието на Стрелеца ни дава желание за нови приключения, нови пътувания, търсене на нови приятелства и знания. Могат да ни осенят идеи за нови творчески проекти. Ще имаме уникалната възможност да преосмислим своите убеждения и да започнем да мислим по-мащабно.

Може през следващите две седмици да се занимаваме с въпроси свързани с продължение на образованието си, планове за пътувания или увличане по духовни търсения и познания. Най-силно влияние Новата луна ще окаже на знаците: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Новолунието носи чувство на освобождение, ще се появи в живота ни вдъхновение, дадено ни от звездите. Всички начинания и желания, които не са били осъществени  досега, ще получат импулс и пречките, които сме имали, ще останат в миналото.

Желателно е да не се вземат важни решения, ако не сме напълно уверени и сигурни в крайния резултат.

Период на Големите надежди – това е отлично, но трябва да се научим да правим разлика между вяра и наивност. Има вероятност първоначалният ентусиазъм да угасне и начинанията да не се развият в точния сценарий и по план.

В този ден могат да се изпълняват ритуали за сбъдване на желания. Те могат да бъдат за всичко, от което имате нужда: здраве, любов, пари, работа, кариера…

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно да им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно го искаме и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 чàса след Новолунието и да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.

Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието. Напишете желанието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе си.

Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден!

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.

Ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!

Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса!

Вземете този момент и се обърнете към Вселената!

Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че няма да се случи.

Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а да не касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, защото нищо няма да постигнете.

Какви теми можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ във СТРЕЛЕЦ?

 • Истината
 • Религията
 • Вярата
 • Оптимизма
 • Приятелството
 • Висшето образование
 • Философията за света и за живота
 • Пътешествията и приключенията
 • Авантюризма
 • Закон, съдебни процедури
 • Задграничните пътувания

Как да формулираме своите желания:

„Благодаря, че имам възможността да пътешествам по света на толкова  прекрасни места.“

„Благодаря, че всички мои действия свързани със съдебната система, са успешни.“

„Благодаря, че осъществявам пътуване в чужбина и то ми носи положителни резултати.“

„Благодаря, че разбрах Истината и че тя винаги възтържествува.“

„Благодаря, че завършвам успешно своето висше образование!“

„Благодаря, че намирам, виждам и разбирам философията за живота.“

„Благодаря, че имам толкова много добри приятели!“

„Благодаря, че имам винаги вяра и оптимизъм във всяка една житейска ситуация.“

С много любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 19 ДЕКЕМВРИ 2017 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 ДЕКЕМВРИ 2017 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.