От 6 септември до 22 септември Меркурий ще е в знака Дева.

Планетата Меркурий е свързана в митологията като посланика на боговете, млад, красив, бърз и активен. Меркурий е най-малката планета в Слънчевата система и най-близко разположена до Слънцето. Тя представлява разума, общуването и знанията. С нея свързваме отношенията си с хората, способностите ни да разбираме другите, обмена на мисли, пътуванията, речта и мисленето ни!

Меркурий е планетата, която отговаря за интелекта, обмяната на информация, пътуванията, търговията, сделките, и писането!

Този период ще ни даде много точна, логична и последователна мисъл. Ще умеем много добере да формулираме и да представяме информацията, която владеем. Ние буквално ще сме претъпкани със знания и ще продължаваме постоянно да ги търсим.

Моментът ще ни даде невероятна памет, ще помним в детайли какво сме казали и какво са ни казали. Сега ще можем да формираме в себе си великолепни аналитични способности, ще виждате много точно малките детайли и ще разбираме тяхната важност.

Ако се занимаваме с важни проекти и дейности, те ще се отличават с изключително дълбоки познания на детайлите. За нас ще е важно всяка частица да се намира на своето място, да няма нищо излишно, защото всеки детайл изпълнява точно определена функция.

В някои случаи влиянието на Меркурий може и да не бъде толкова благоприятно.

Може да имаме по-суховат характер, като това може да означава огромно фокусиране върху детайлите, което да стигне даже до вманиачаване. Понякога ще сме склонни да спорим за дребни неща, въпреки че няма да виждаме реална причина да го правим.

Може би ще станем по-пестеливи на думи, като за нас всяка дума ще трябва да изпълнява определена функция, да бъде на определено място, особено в дискусията и спора.

С нас ще е доста трудно да се спори, защото лесно ще оборваме своите опоненти. Ние можем просто да залеем опонента си с част от огромната информация, с която разполагаме или просто да навлезем в излишни детайлите, където да обясняваме до безкрайност.

През транзита на Меркурий в Дева ще сме склонни да бъдем и доста потайни, съсредоточени в размишленията си и много точни в изказа си.

Възможно е да се проявим със силно развито чувство за дълг, да проявяваме милосърдие и да помагате на някого.

Зодиакалните знаци Козирог, Дева и Телец ще усетят с най-голяма сила влиянието на Меркурий в Дева и ще могат да изпълнят своите цели и планове по най-перфектния начин.

С много Любов от мен!

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 7 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 8 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.