Пълнолунието на 25 септември настъпва в 05:54 часа в знака Овен!

Пълнолунието е силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение за периода на лунния месец. Влияе ни по много различни начини и си оказва своето въздействие върху всеки от нас индивидуално.

В точния момент на Пълнолунието често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение и развитие.

Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Това е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе.

Реализирайте се, като работите конструктивно, но не прекалявайте с риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

Нощта на Пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на Пълнолунието е много силна магическа енергия. В различните култури и религии съществуват множество ритуали за дните на пълната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, за гадания, за привличане на любовта и късмета и за усилване на всички ваши желания. Магическите ритуали могат да се изпълняват в нощта на Пълнолунието и на лунни затъмнения, а също така в течение на деня, точната фаза и през следващия ден. Може да се изпълняват три дни. Как да изпълните тези ритуали, прочетете в статията: Магията на Пълнолунието. Ритуали за привличане на любов, пари и осъществяване на желанията ни.

Това събитие ще подчертае противоречието между личните ни желания и интересите на хората около нас. Това е и напомняне да се избавим от вредните навици, които ни държат настрани и ни изолират от другите хора. Стремежът да действаме сами често е похвален и това се явява признак на индивидуалност, но не трябва да забравяме, че взаимодействието с другите обогатява както нас, така и нашия живот.

С енергията на Овена се учим да откриваме своята уникална идентичност

Овенът управлява новото начало, действията, приповдигнатостта, новаторските подходи и действия.

Пълнолунието ще ни направи много енергични, пълни с мощ и сила. Много голяма амбиция ще лъха от нас и ще бъдем целенасочени към своите задачи и планове. Ще отстояваме себе си по най-различни начини. Ще искаме всичко да се случи сега и на момента, няма да имаме нужното търпение. Ще бъдем импулсивни, бързи и малко по-агресивни в някои моменти.

Внимавайте обаче с това нетърпение, защото прибързаните ни действия могат да доведат след себе си всякакви неприятности. Внимавайте с другите и спазвайте някаква мярка, защото днес страстите могат да се разпалят. Не влизайте в излишни спорове – ще бъдат безсмислени и всичко това може да доведе до пълен провал на всичко замислено. Овладейте своите пориви, страсти и енергия, за да не се получи някое избухване в личен или професионален план. Днес ние ще сме много жизнерадостни с един силен харизматичен и приключенски дух.

Нищо няма да може да ни спре да действаме, със всичко ще се справим, каквото и да е то, за да постигнем целите си бързо и с лекота.

Ако все още търсите новото начало и новия старт в живота си, дошъл е нужният момент!

Вярвайте в себе си! Действайте!

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Предишна статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 24 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Следваща статияАСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 25 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА
Ивелина Рускова e астролог. Родена е на 30 май 1977 в град Търговище. Завършила висше икономическо образование в Икономически Университет Варна. За период от десет години тя живее и работи в чужбина. В един доста важен момент от живота си именно там, тя се среща за първи път с астрологията, колкото древна, толкова и съвременна наука. Именно в този период на големи личностни промени и трансформации се задълбочава в тази необятна наука. Поглъщайки една след друга книги на астрологична тематика, усеща, че е започнала да търси по-дълбокото значение на символите и вътрешния смисъл на този космически език. Астрологията ѝ помага да намери и да преоткрие себе си, показва ѝ житейския ѝ път, по който трябва да върви и как да реши важните си проблеми. След което тя разбира, че нейната задача е да помага или поне да подкрепя хората в трудния им житейски път. Да работи с човека по-задълбочено, а не върху него. Да го насочи, а не да му дава личен съвет – да му даде вяра, оптимизъм и положително отношение към всяка една ситуация в живота, защото тя може да се окаже много градивна впоследствие. Да обясни закономерностите на живота и съдбата и да напомни, че все пак ние всички имаме своята свободна воля на действие и нещата в определена степен зависят от нас. Тя разбира, че това я прави особено щастлива и удовлетворена, разбира, че обича Астрологията и, че нейният живот е Астрологията. Какво по-хубаво от това, човек да намери своето призвание и себе си! След което Ивелина Рускова започва да изучава професионално астрология в Астро център Урания към Московска Академия по Астрология с ректор Михаил Борисович Левин. Тя завърша пълен курс на редовно и задочно обучение от шест семестъра, след което преминава специални допълнителни курсове по Елективна, Медицинска, Хорарна, Бизнес Астрология и Синастрия (партньорска съвместимост). От 2015 година работи като Астролог-консултант в Медицински център Фитолек – гр. София. А от 2016г. пише астрологични прогнози за www.poznanieto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.